söndag 27 juli 2014

Vad är det med Blogger ??

Hoppas det är fråga om värmeslag, som snart bättrar sig.
När jag titttar på "sidor", dvs där rubrikerna Startsida, Petrus vår änglakatt och Min björk och jag finns, så fattas både sidan om Mysan (som just kommenterats (!) och sidan om Utsatta människor (pga elsmog m.m.).

Sidorna finns,  och här är länkarna! Till Mysan  -  Utsatta människor,text på gamla Dagsländor, men hänvisning fanns här.
Även om redigering betydde borttagning och jag inte heller kan få in nya "Sidor" så gick det tydligen att lägga till en gadget (om Mysan). Och uppenbarligen även att göra inlägg.

Apropå värmeslag - i dag är temperaturen någorlunda dräglig här. "Bara" 28 grader. Mulet. Men inte en endaste droppe regn. Tyvärr.

14 kommentarer:

 1. Blogger är jättekonstig nu säger vår matte Rozie. Inne på hennes ena blogger-blogg är det problem med att kommentera det senaste inlägget. Det går för det mesta inte. Och när hon skulle svara på en kommentar där så gick det inte. När hon försökte dela samma inlägg på FaceBook kom rutan upp för delningen men i den stod det: "Service Unavailable". Det är mycket felmeddelanden och det hakar upp sig var och varannan gång.
  Kurrelisvansvift & Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte är själv lite konstig, säger hon. Blogger återvänder väl också till sunda vätskor så småningom. :)
   Texterna finns ju kvar, även om de vägrar visa sig på rätt sätt.
   Nu ska jag försöka kommentera hos er också!
   Kasper

   Radera
 2. Ser inte heller länkarna längre.
  Men jag hade problem i går att se en film på en annan Blogger blev bara en svart ruta hela tiden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blogger strular tydligen just nu, men så småningom fungerar nog allt igen. Inget är ju förlorat egentligen, bara liksom osynligt. :)
   Fast problemet går att komma runt, om man inte vill vänta. Via gadgetar, bl.a.
   Kasper med matte

   Radera
 3. Jag tror att Blogger piggar på sig så småningom. Ibland verkar det bara väldigt trångt och segt. Kanske för att så många är lediga och har tid att surfa hela dagarna? Det kan ju vara så att "han som har hand om det" på Blogger är på semester och vikarien inte är så duktig? Hur som helst verkar ju inget ha försvunnit utan som du säger: bara lite osynligt hehe. Nu håller vi tassar och tummar för att munnen ska bli fixad och kännas som ny så att vi kan träffas och jag kan bjuda på luddekex... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara lite löjligt att Hillevi just hade läst om Mysan och gjort en lång kommentar. Och så blir hon plötsligt osynlig, Mysan alltså. Blir osynlig. :)

   På tisdag är det dags. Matte hoppas att jag kommer att må mycket bättre efteråt, för riktigt i slag är jag faktiskt inte nu.
   Värmen är också lite jobbig.
   Luddekex - mums!!! ;)
   Kasper

   Radera
 4. Blogger uppför sig lite knäppt ibland. Räknar sidvyerna baklänges om de blivit för många! Har jag märkt. I Hjo regnar det just nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. På den här bloggen är, dvs VAR, sidvyerna bara fem. Två försvann när jag försökte redigera dem lite. De finns kvar, men visar sig inte.
   Nåja, det finns sånt som är värre. :)
   Får väl i värsta fall tillverka gadgetlänkar i stället...
   Berit E

   Radera
 5. Lycka till i morgon Kasper! Vi håller allt vi hittar att du kommer hem som en ny hund.
  Här har det faktiskt kommit en liten skvätt svampvatten nu. Men någon oss närstående meteorolog hon såg till att få 30 mm över sitt torp idag. Fast matte fick specialprognos och det kommer att komma en del regn över Malmköping säjer hon. Må det stämma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hur egoistisk som helst kan väl inte meteorologen vara. :) Unnar er den blöta ni får, men skulle gärna vilja ha lite här också. "Min björk" fäller massor av gula löv, ner på altanen.

   Ja snälla, tack för att ni håller tummar och tassar. Matte fick just veta att en systerdotter dragit ut en visdomstand för två veckor sedan och efter det fått hur ont som helst... :(

   Men vi både hoppas och tror att det går bra med mig.
   Kasper

   Radera
 6. När det börjar krångla på det viset så blir man ju mindre lycklig. Matte började sin arbetsdag med datakrångel, men det redde ut sig till slut :)
  Det är väl imorgon det är dags Kasper? Vi håller tummar och tassar för att allt går snabbt och smärtfritt.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tids nog ska väl Blogger få ordning på "sidor" också, det mesta övriga tycks ju fungera som vanligt. Matte får väl med jämna mellanrum försöka att få sidorna synliga igen. :) Om inte annat så genom gadgetlänkar.

   Det är dags i morgon, och jag kommer att sova där på Animalen. Tror nog det kommer att kännas väldigt konstigt i munnen efteråt, men matte säger att jag vänjer mig.
   Tack för tum- och tasshållning!!!
   Kasper

   Radera
 7. All lycka till i morgon, Kasper!
  Till matte: läste de underbara orden om Petrus idag. Gå nu inte in där och rota, så att även den texten försvinner - TACK! Underbart skrivet var det hur som helst.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kasper: Tack snälla för lycka-till-önskan! Jag hoppas det blir bra. Även om det kanske dröjer ett par dagar. :)

   Matte: När jag nu läser vad jag skrivit om Petrus upptäcker jag att det blivit lite snurrigt i en mening om tomt och sånt... Men jag ska INTE ändra, för då försvinner ju det hela. :) Nja, inte försvinner men blir osynligt.
   Petrus var en alldeles speciell katt, det är de ju alla, men en del är liksom ännu lite mer speciella.

   Vill gärna önska Ankan snar bättring, även här! Så blir det, ska du se!!
   Berit E

   Radera