torsdag 26 september 2013

Hos mig går många förbi

Kasperia
Innan jag berättar om min spännande dag i dag (egentligen i går) så ska jag visa hur Elsa INTE slet sig från sin matte ( inga katter synliga). I sällskap hade hon Evert, som är Mattes hund (Matte med stort M (M som i Mats). Han är vår "snöängel" och bor i ett hus på andra sidan sjön).

Elsa o Evert är inte alls släkt, Elsas matte tar hand om Evert någon gång ibland när hans husse och matte inte är hemma.

Evert är nästan aldrig kopplad, men han går alltid fint ändå. Utefter vägkanten. Tillsammans med sin husse eller matte. Han hälsar på hos mig ibland, men jagar aldrig någon katt. Evert är min kompis!! Vi brukar busa nere på min tomt.

Det är bra att bo som jag gör, nästan alla passerar mig när dom ska hämta sin post uppe vid bommen. Jag brukar hälsa på alla som jag känner eller vill lära känna. :) Om inte matte hindrar mig, förstås. Dessvärre passerar nästan alla bilar också. En del kör för fort.

Ska också berätta att jag blev lite småsur på matte. Hon skrattade åt mig! Jag har kommit underfund med att åtta ben är lagom många på kontoret, och jag tycker att jag ordnat dom väldigt fint! Visst har jag!
 
 
När hon skrattade blev jag sur!


Matte sa "förlåt", och då förlät jag. Så småningom. I morgon ska jag berätta hur det var hos Grynet. :)
Natti!

10 kommentarer:

 1. Det blev ju som ett ben-konstverk ju! Snyggt arrangerat, Kasper! Så ska jag också göra när jag har samlat ihop åtta ben.//Arlo

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tycker jag absolut att du ska göra, det blir så väldigt trivsamt när man får möblera och ordna precis som man vill. I synnerhet med ben. :)

   Radera
 2. Men inte kan väl matte skratta åt dig när du byggt dig en egen sfär där bara du får vara :) Jag tycker det ser jätteinbjudande ut :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väldig tur för matte, att hon sa "förlåt"! (Så att jag slapp fortsätta att vara sur.)

   Radera
 3. Åtta ben kan jag nog aldrig samla ihop för ibland kommer mina Berner Sennen kusiner och då snor de mina ben! Fast Shakira hon gräver ner sina, men det gillar inte matte för efteråt ser hon ut som en jordhög runt nosen!
  Puss till dig och din matte från Melody!
  Min matte hälsar också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror det går att göra det mysigt med typ fem ben också. :)

   ALDRIG att jag skulle gräva ner ett ben! Dom ska finnas tillgängliga! (Matte samlar ihop dom ibland och lägger dom i min "grejkorg". Jag hämtar tillbaks dom, och bryr mig aldrig om några av dom andra grejerna som matte har köpt till mej.
   Vi hälsar tillbaks till både dej och matten. :)
   /Kasper med sin vidhängande matte

   Radera
 4. Vilken fin ring du ordnat benen i! Jag låter mina ligga lite här och där men det beror nog mest på att matte inte låter mig ha dom inne. Det var väl bra att Elsa stannade kvar hos matten, men det var nog bara för att du och Evert var där... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elsa såg ingen katt, och hon rycker bara när hon ser nån. :) Nu såg hon ju bara mig och matten.
   Nya kladdiga ben får jag bara äta på kontorstäcket, men när dom är avgnagda och rena, då får jag ha dom överallt. :) Så är det för det har jag bestämt.
   Nu har jag ordnat mina 8 ben i ett annat mönster, rätt intressant ser det ut. Säger matte :)
   /Kasper

   Radera
 5. Du är en riktig kostnärshund ju, Kasper! Då har du en känslig kostnärssjäl. Din matte ska absolut inte skratta åt dig, hälsa henne det!

  Beundrande kramar från
  BELLA

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK, Bella! Vad skulle jag ta mig till utan er uppmuntrande bloggkompisar. :)
   Känslig konstnärssjäl - wow!! Där fick hon, matten, hehehe...
   (Tur att hon åtminstone sa förlåt...)
   /Kasper

   Radera