torsdag 26 september 2013

Frost och en liten gul citronMatteria
 
I natt kom första frosten.
 
Då är det gott att ha en minicitron på gång. Och ett par citronblommor som doftar ljuvligt.
 

6 kommentarer:

 1. Låter härligt med citrondoft inne i värmen! Nu får vi leva på sommarminnen ett tag...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, så är det ju.
   Men gissa om jag är glad över lilla "gröna rummet". Ska försöka hålla någotsånär rumstemperatur där så länge det bara går utan alltför orimliga kostnader. Även när inte solen skiner. :)
   Berit E

   Radera
 2. Vilka underbara kontraster i bilderna... måste vara härligt att ha ett uterum som doftar citron, att kunna förlänga sommaren lite. Själv tycker jag att höstens intågande än så länge känns välkommet, vackert och med skön luft... dock längtar vi inte till mer kyla för med kylan kommer alltid oron om att Tim kanske inte håller ihop och då vaknar "hönsmamman" i mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det där lilla rummet håller jag uppvärmt hela vintern, men när det blir väldigt många minusgrader ute får rummet nöja sig med ca 8-10 grader.
   Än känns hösten bra - men framföralt novembermörker är ingen höjdare.
   Jag hoppas verkligen att Tim ska klara vintern bra. Anna, du är en så fantastisk matte!!!!
   Berit E

   Radera
 3. Vilka kontraster! Urtjusigt frostlöv, åsså den solgula citronen därinne i värmen. Ännu inte vetandes hur kyla känns... Ja, brassa på du med värmen. Tänk att kunna sitta i växhusmiljö och kika ut på det kalla. Det är lyxigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och ännu lyxigare blir det - tänk dig, sen när snön kommer! Då njuter jag än mer. Detsamma gör i synernhet katterna, som älskar det där lilla rummet. Som har nära till kaminen., tänk, en sån tur! :D

   Radera