onsdag 11 september 2013

Benmöblering som togs över

Kasperian
Vi hade en liten konferens, jag och Maxi och Filip. Om livet, och så.
Synd att matte kom och störde oss.Jag övergick till mer världsliga spörsmål. Jag har hämtat fram flera ben nu, tycker det behövs så här när sommaren lider mot sitt slut. Inspekterade, men blev inte riktigt nöjd.
 
 
Mycket bättre så här...
 
 
...eller vad tycker du, matte?
 
 
Det var inte bara matte som tyckte det såg väldigt bra ut.
 
SUCK!!
 

4 kommentarer:

 1. Underbar möblering, Kasper! Så hade vi det alltid när vi hade huset fullt av fyra västgötar. Vår Lisa använde dem till att väcka oss med, när vi nån gång ville ha sovmorgon. Hon bar upp dem för trappan och släppte ned dem ett i taget... klonk, klonk, klonk, lät det för varje trappsteg. Om och om igen.
  Till slut skrattade vi så att vi inte kunde ligga kvar. Något för dig, Kasper? Men du är väl alldeles för snäll för att busa så...?
  Margus
  Ps. Oj nu var kommentarsfältet nytt, för oss med 'paddor' - undrar om detta funkar...

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Paddfältet" fungerade, tydligen. :)

   Nog är jag snäll alltid, och väcker matte gör jag inte om det inte är alldeles nödvändigt. Tex att nån katt vill in eller ut och inte själv klarar att väcka henne, hihihi, kul att se henne stappla upp så där som i sömnen och sen stappla tillbaks. ;)

   Klart det skulle vara hur kul som helst att klonka ben uppför en trappa, nedför också för den delen, men jag har ju ingen trappa! :( Inte ens till källaren, för dit får man gå yttervägen.

   Men jag möblerar glatt på i alla fall. :)
   /Kasper

   Radera
 2. *fniss*
  Man riktigt ser hur bedrövlig du tycker Maxi eller är det Filip är som tagit din fina ben-installation i besittning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är Filip! Det är nästan alltid han som snor mina platser. Tur åtminstone att han bara kan använda en i taget... :)

   Radera