måndag 30 januari 2012

I morgon är det dags för Myse! Vetten väntar!

I morgon ska Myse till Animalen! Han ska åka kattbur för första gången i sitt liv. Samma som hans mamma, fina lilla Mysan, har åkt i  flera gånger. När matte tänker på Mysan blir hon fortfarande ledsen, men miraklet Myse hjälper henne att se glad ut igen.

Alla vi andra tycker att Myse regerar huset här hemma! Hänsyn tar han minst av allt. Men ingen enda blir arg på honom, skulle möjligen vara Petrus lite grann då, men det är i alla fall inte värre än att han stannar kvar inne.

Här ligger man till exempel i lugn och ro i sin bia... men vad händer? Jo slyngeln gör sig påmind! Jag gillar den där slyngeln till kattvalp ska jag be att få tala om, det är matte som säger att han har kommit upp i slyngelåldern nu.

Han har helt klart för avsikt att störa mig här!
- Du skulle bara våga, säger jag!!!


Det gjorde han inte, vågade allstå! Han stack över till Filip på sängen i stället.  

Sen störtade han iväg till mattes skrivbord för att leka med kablar och kontakter till datorn och kameror och tangentbord och sånt. Matte ser allt lite orolig ut då. Men snart flyger han iväg till nåt annat. :)

När matte hämtar hem honom i morgon efermiddag så är han likadan som mina andra tre katter. Det blir jättebra, säger matte. Hoppas Myse tycker det också! Han ska i alla fall få sin absoluta favoritmat när han kommer hem. Ur en sån där Gourmet-burk. För nu får han inte äta alls. Inte i morgon bitti heller. Stackarn.

(Matte tänker lägga upp fler Myse-bilder hos sej! Håhåjaja... Klicka förresten gärna på bilderna.)

12 kommentarer:

 1. Jag tror nog att du gillar lite att bli störd av Myse. Hoppas att han inte blir alltför lugn efter morgondagen. Du vill nog att han ska komma hem och sätta fart på huset igen... Kramis!

  SvaraRadera
 2. Det blir nog kanon för Myse efter veterinärbesöket! Och du kanske får lite mer lugn och ro när han vuxit till sig lite.

  SvaraRadera
 3. Tror inte det är nån fara för att Myse ska bli allt för annorlunda efter morgon...eh dagen( är ju faktiskt idag det sker). Träffade vår hittekatt från förra vintern, Herr Katt som tyvärr inte gick ihop med min allergi, och han är precis likadan, lika busig och lika gosig som förr. Ett år efter lilla operationen.Han har det bra i nya hemmet och har blivit större i kroppen, vuxen.
  Tack för all tasshållning för Pelle, han hälsar att han mår bättre.

  SvaraRadera
 4. Lite charmigt är det allt att ha ett litet "störobjekt" hemma i huset ;-) Trots upptåg så kan man ju inte vara utan dom:-)

  SvaraRadera
 5. Orora dej inte Kasper, han kommer med största säkerhet att hålla igång på samma Mysesätt efter operationen. Tänk på hur du själv gör ;)) Fast idag kommer han nog att vara ovanligt lugn.

  SvaraRadera
 6. Det där med en katt över huvudet så där... Finns det NÅGOT mer oroande alltså??? Minns allt en viss Simon som liten... Svansar, luggar, ryggar - ALLT var i fara när han satt så där!!! HUA!
  Jesper
  Matte hälsar att Myse förmodligen kommer hem och behöver lite pussar o extra gos! Så ni har en uppgift ni andra:)

  SvaraRadera
 7. Myse blir nog lugn i några timmar i alla fall, sen blir det nog som vanligt igen. Kanske med strut på huvudet? DET kunde ju vara intressant! Hur han störtar omkring med struten och knuffar omkull allt i hans väg!

  SvaraRadera
 8. Kan bli knepigt för din matte, att avhålla Myse från maten, eftersom det finns flera katter i huset och de måste väl i alla fall äta. Han ser väldans busig ut den där Myse, men säga vad man vill han har viss respekt för dig i alla fall, hihi.

  Taxpussisar.

  SvaraRadera
 9. Men, en sån buse Myse är... Fast du verkar ju ha bra tålamod med honom och bra pli också, bra där Kasper :o)

  Stackars Myse, så hungsen han måste vara, men att vänta på gourmetmat är inte illa det inte. Hoppas allting går bra.

  SvaraRadera
 10. Ludde - klart jag gillar Myse när han håller igång, kul att titta på är han. Och nog satte han fart på huset alltid, när han kom hem!! ;)

  Cruella - Myse börjar redan bli sitt vanliga jag, och när han slutar vara kattvalp blir han nog ungefär som mina andra katter. Tror jag. :)

  Boman - så skönt det är att Pelle mår bättre. Och Myse - han utvecklas nog ungefär som Herr Katt, tror jag. :)

  Emma o Malte - oh ja, det är jättefint att ha Myse här hos oss. Vi är tycker jättemycket om honom, allihop (utom möjligen Petrus då, men han tycker ju inte om NÅGON, utom matte och mig).

  Sigge - ovanligt lugn, trodde du! Hehehe, NIX!! :D

  Eva - bara en tidsfråga så har jag Myse där över mitt huvud igen! Håhåjaja - men helskön är han ju faktiskt! :)

  Rudi - du har nog läst nu, hur det gick! Både med strut och att vara lugn några timmar. :)Åh, så mycket vi tycker om honom!

  Hillman - matte stängde in dom andra katterna och maten på kontoret. :) Och i morse kom dom inte in förrän Myse satt i buren. Busig är förresten bara förnamnet! ;)

  Nisse - Busigaste katten matte haft, säger hon. Men hon minns ett par andra kattungar för länge sedan som älskade att klättra i gardiner, DET gör i alla fall inte Myse. Han bara leker med dom... Men så är han ju också halvvuxen nu. Allt har nog gått bra, hoppas bara att såren läker som dom ska!

  SvaraRadera
 11. Ser att du haft att göra ett tag. Så är det med en massa katter hemma och framförallt en sådan där buse som Myse, jodå jag läste hur han for runt fast han just kommit hem.
  Att ha en katt ovanför huvudet vete katten om jag skulle gilla. Näe de är lite luriga ibland, så det var tur att han inte hoppade på dig.
  Här är det som vanligt, men dte har varit lite svårt att få matte med sig till er kompisar sedan ett tag tillbaka för hon ville inte blogga av olika orsaker. Men nu har jag övertalat henne att fortsätta hoppas jag. Nospuff på dig !

  SvaraRadera
 12. Hector - så bra att du lyckats övertala matten. :)
  Javisst, många katter har jag. Men det är första gången i livet som jag har en liten kattvalp omkring mig. Fast han lär visst vara åtminstone halvvuxen nu. Alla mina andra katter är äldre än jag, Petrus är ganska precis dubbelt så gammal!
  Jag gillar dom faktiskt väldigt mycket, och Myse gör onekligen livet lite mer spännande... ;)

  SvaraRadera