onsdag 25 januari 2012

Äntligen!

Äntligen sammanfaller mattes komma-ihåg-kameran med att det händer nåt skoj! Titta bara här!
Jag och Grynet vill komma in! För jag var allt och hälsade på henne i går! Tillsammans med matte förstås, och en annan snäll nästan-matte, hennes hund dog för ett par år sedan så nu är hon bara nästan-matte. Är ibland dagmatte åt en annan hund.

Jag brukar mest vara hos Grynet på sommaren, och då badar jag alltid jättemycket i hennes sjö. men nu var det massa is på den. (Klicka på bilden, säger matte.)


Det är spännande med hennes tomt i alla fall även om det inte går att bada i sjön.




Inne så fick vi godis!



Hon är inte så busig, Grynet. Väldigt lugn. Ligger helst i soffan hos sin matte, fast hon faktiskt är ett helt år yngre än jag! Fast hon är ju rackarns söt, förstås... :)
Men jag ifrågasätter verkligen hennes smak - hon är mer intresserad av min matte än av mig!!!!
Men jag gick allt ut och roade mig på egen tass!


Jag uppförde mig ovanligt exemplariskt, sa matte, Skällde nästan inte alls! La mig till och med och tog en lur under bordet ett tag.

Sen när jag kom hem, då var jag så trött att jag fortsatte att sova! Medan matte höll på och grejsade med en ny telefon.



Här ska ni förresten få se en annan bild. Så här ser det väldigt ofta ut hemma hos mig. Bara Petrus som fattas, han är helst utomhus på dagen.

Men nu tänker matte gå och titta på "Vem vet mest?", säger hon.

12 kommentarer:

 1. Vad mycket snö ni har fått!! Såg ju riktigt vintrigt ut där hos er:-) och så roligt att hälsa på Grynet, vi tycker hon är riktigt fin! Men lite taskig som mer är intresserad av din matte än dig?!

  SvaraRadera
 2. Vilken VÄLDIG tur att din mattes kamerakomihåg sammanföll med Grynet-träff!!!
  Väldigt mysko dock, att Petrus inte vill vara med i myseriet. Hellre ute i kylan? Konstigt, konstigt...
  PUSS!
  Jesper o Assar o några till

  SvaraRadera
 3. Oj vad snö! Du verkar ha haft det mysigt hos Grynet även om hon inte ville umgås hela tiden. Härliga bilder :)Den sista med dig och kissarna är ljuvlig, vilken flock!

  SvaraRadera
 4. Verkar som om Grynet har mer snö hos sig. Det är verkligen inte lätt att se dig i snön fast jag klickar på bilderna. Snö med nos och ögon ser det ut som tycker jag. Va skönt det ser ut när ni ligger och slappar hemma hos dig... Kramis!

  SvaraRadera
 5. Asså, den där söta Grynet skulle vi gärna vilja träffa....hon är ju dundersnygg ju!
  Mycket härlig snö har du också..så duktigt avis är vi på dig just nu!!
  Vov från grabbarna boys!

  SvaraRadera
 6. Emma o Malte - det ÄR vintrigt nu, hos mig! Ska be matte ta fler bilder i morgon/i dag.
  Jag tycker inte heller att Grynet uppskattar mig riktigt efter förtjänst. ;)

  Eva - Petrus Ensamvarg är helst ute om det inte är för kallt, men han ligger också gärna framför kaminen och myser. Han vill vara med matte, men aldrig med någon av oss andra. Jo, med mig också. Men aldrig med någon annan katt! - Sån är han!!

  Anna - Vi har ganska mycket snö nu, och Grynet är ärligt talat trevligare hos mig än hemma hos sig själv. För där ägnar hon sig mest åt att vakta sin matte!!! Knäppis...
  Du kan tro att jag också är glad för mina katter! :)

  Ludde - jag har rätt mycket snö hos mig också. I morgon/i dag hoppas jag verkligen att matte tar med sig kameran ut, så att jag kan visa.
  Jag vill att vi ska ha korvletning eller nåt liknande, i snön. Så där som var så vansinnigt mysigt förra vintern. :)

  Grabbarna boys - Grynet är ju verkligen heljättebautasnygg, och när hon är hemma hos mig är det rätt bra fart på henne. Utomhus. Hon kanske kommer hit på fredag, får väl se.
  Jag ser hos er att ni har dåligt med snö. Hos mig är det precis lagom och om det stoppar nu och matte slipper skotta mer så är hon också helnöjd. Det ni!! ;)

  SvaraRadera
 7. Det där stället ddär Grynet bor, där kan jag tänka mej att bo.
  Hoppas verkligen att hon kommer till dej imorgon.
  Jag har gjort ett superfynd idag, massor med grisöron blir det!

  SvaraRadera
 8. Härligt att få träffa Grynet lite va. Och så fick du se en glimt av din fina badsjö också.

  Du är så himla vit och fin hela tiden Kasper, duschar du själv eller hjälper matte dig med dom bestyren? Alldeles snövit och fin.

  SvaraRadera
 9. Åh, så kärleken kom på besök. Så härligt. FÖrstår att du är glad.
  Jag har eventuellt en dejt på gång jag också.. Hon är lika vit som du men lockig.. Hoppas det blir snart så jag får busa med henne och matte kan ta lite kort..

  SvaraRadera
 10. Sigge - kan säga att jag minsann också skulle kunna tänka mig att bo där! Matte också!!!! Finaste stället som finns, säger hon. - Grynet kom inte i dag - i stället ska våra mattar träffas på måndag! UTAN MEJ!!!!!

  Nisse - tänk om det där ändå vore min badsjö, det är de inte, det är Grynets! Hon och hennes hus har till och med en alldeles egen udde i den!!! Löjligt - för hon badar ju inte ens!
  Min päls - den är självrenande! Faktiskt är den det. Jag schamponeras högst en gång om året! Vare sig det behövs eller inte. Det är faktiskt sant.

  Gizmo - det var minsann jag som fick åka till henne den här gången. Hon skulle ha kommit hit idag, men det gör hon inte.
  Hoppas du väldigt snart får din dejt med vita, lockiga tjejen!! ;)

  SvaraRadera
 11. Vicket snyggt städat skrivbord, på mattens försvinner snart allt i papper. Hussen har ett städat skrivbord men inte matten, hon gillar röran säger hon, hihi. Jag tror hon är lat, hihi.

  Kul att åka och hälsa på nån med hund, det skulle jag oxå vilja men matten säger att det får vara tills det blir bätter väder, hihi.

  Taxpussar.

  SvaraRadera
 12. Hillman - hihihi, bilden visar bara HALVA skrivbordet... Det är ganska mycket ordning på andra halvan också just nu (men bara ganska), och det är nog bara en tidsfråga.
  Bäst att passa på att ta bilder medan tid är...

  SvaraRadera