onsdag 7 december 2011

Jag är så himla sur...

Det här blir kort - men något har hänt som jag bara måste få ur mig!!!

Jag och Mysan har passat huset ganska många timmar idag. Vi skötte oss exemplariskt, matte hade absolut inget att anmärka på när hon kom hem

Men det har vi, åtminstone JAG!

Matte luktade Grynet! Jo, just så illa var det. Varför, oh varför, ska livet vara så orättvist!!!! Jag hemma, matte tillsammans med Grynet...

26 kommentarer:

 1. Men FY så TARVLIGT av matte din..
  Hur bara KAN hon...
  Jag hade blivit lika sur jag. Hoppas du varit så toksur att hon inte vågar göra om det ;-)

  SvaraRadera
 2. Usch, så fruktansvärt orättvist, du som älskar Grynet och så låter matten dig stanna hemma, då hade hon oxå kunnat stanna hemma! Jag förstår verkeligen att du är syrak, när matten vill kela ska du lägga dig så där lagom långt ifrån så hon inte når.

  Taxpussar.

  SvaraRadera
 3. Håller med Hillman!
  GÅ I STREJK!!!!!
  Attans orättvis matte du har alltså! Hon borde åtminstone ha bytt kläder och duschat och så, så att du slapp känna doften. Det hade INTE varit för mycket begärt!
  Tröstepussar!

  SvaraRadera
 4. Surt värre det fattar vi också. Inte juste, men så gör visst mattar ibland, ja vår med. Ibland har hon varit hos Carrie eller Aylen och vi fick inte följa med !
  Men du ska se att du kan följa med en annan gång istället, men se nu till att matte får fjäska ordentligt för att vinna din gunst igen, då kanske hon fattar att man inte gör hur som helst mot sin bästa vän !!!!!
  Ha en bra kväll, trots allt.

  SvaraRadera
 5. Fyyyyyyyyyyy på din matte!! Hoppas hon skäms! Lite iaf...

  SvaraRadera
 6. Usch och fyyyyyy!!!!!!!!!!
  Så där får hon absolut INTE göra.
  Det är din hundliga rättighet att följa med!

  SvaraRadera
 7. Gizmo, Hillman, Eva, Wille, Emma, Malte, Sigge -
  STÖRSTA TACKET FÖR ER FÖRSTÅELSE OCH ERT DELTAGANDE!!
  Jag tror faktiskt att hon skäms lite grann, men jag tycker inte riktigt tillräckligt.
  Hon menar att nu har det ju gått över ett dygn, så jag borde förlåta, glömma och gå vidare.
  Okej då... :) Men jag tror hon fick sig en läxa!

  SvaraRadera
 8. Du måste uppfostra henne. Hon är ju på gränsen till fräck, som lämnar dig hemma. Mysan var förstås lycklig över att ha dig som sällskap.
  Och så tror jag min klantiga matte kommenterade under fel inlägg alldeles nyss. Hur kan dom klara sig utan oss?

  SvaraRadera
 9. Inte lätt när matte luktar så gott... Mysiga inomhusbilder nedan... han är så vacker Petrus tycker jag.. maffig med all päls.

  Kasper du får rulla lite i gräset för Tims räkning med nu när det blivit ont om sånt här hemma är du snäll... håll tummarna, eller ja tassarna nu för efter helgen är det tänkt att Tims smärtmedicin ska sättas ut helt och sen är det återbesök hos veterinären på tisdag.

  Önskar er en trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Lilla Maja - din matte kommenterade under "skrotigt ute men mysigt inne, och min matte svarade henne där.
  Frågar du mig, så tycker jag egentligen att matte redan har gått ÖVER fräckhtesgränsen!
  Mysan SER mig, och jag tror hon tycker jag är rätt okej. Men umgås med mig, nej, det gör hon inte.
  Men jag är i alla fall den enda i flocken som matte törs lämna ensam tillsammans med Mysan, inomhus.
  Hon vet att jag aldrig skulle göra illa någon katt!!! :)

  Anna med flock - visst är Petrus maffig, men tyvärr har han fått en del tovor. Dom kan aldrig redas ut i hans fina päls, de filtar sig på en gång. Därför är han klippt lite här och var och ser aningen tufsig ut. Envis till tusen är han också, och gillar INTE att saxen kommer fram! Och det är ju han som bestämmer. Han är ju katt...
  Åh, så vi hoppas och hoppas att Tim inte får ont, trots att medicinen sätts ut.
  Skönt för honom att i alla fall ha fått simma i veckan. Och nu hoppas vi innerligt att veterinärbesöket på tisdag faller riktigt väl ut!
  (Och jag rullar självklart för Timsens räkning också! Absolut.)

  SvaraRadera
 11. Nog tycker jag att matten borde veta bättre! Grynet hade säkert uppskattat om både du och Mysan följt med. Hon kan väl också få lära känna dina brudar. Du kan tipsa din matte att på Animalen bjuder dom på tatuering och registreringsavgift för Mysan fram till årsskiftet vid kastrering. Kolla på
  http://www.animalen.se/
  Kramis

  SvaraRadera
 12. Ludde - naturligtvis!!! Grynet har ju träffat Mysan flera gånger hemma hos mig, och nu när hon inte längre har någon egen katt kan hon faktiskt BEHÖVA träffa Mysan ibland!

  Kastreringen - matte tror att hon ska beställa tid till mellandagarna. Det är en stor operation på en honkatt, betyder en massa stygn och tratt åtskilliga dagar. Inte alls kul att gå så under julen. Och inte den närmaste veckan heller, för matte vill kunna vara hemma mycket med henne den där veckan.
  Kastrering av hankatt är en baggis, säger matte. Behöver inte sys, och hon har släppt ut dom allihop redan efter någon dag.
  Tack, tack för tipset, hälsar hon, det sparar ju åtskilliga hundralappar! :)

  SvaraRadera
 13. Det är väldigt lugnt och skönt att ha blivit kastrerad, jag trivs faktiskt med det. Och min matte blev så nervös, när jag inte kom hem just den dagen det bjöds på "lördagsgodis" i skinkan.
  I mellandagarna är det garanterat inte kul att vara ute, skitväder, så då missar hon inga utedagar när hon ligger inne och läker. Mår man inte bra är det helt ok att kura ihop sig och få vara alldeles ensam, om matte är på julkalas.
  Hälsa Mysan att hon behöver inte vara rädd - hon vet inte om det förrän det är klart. Resan dit tyckte jag var allra värst.

  SvaraRadera
 14. Lilla Maja - matte har lovat att jag ska få lite fredagsmys-godis i alla fall, fast utan den där grejen hon krossar och blandar i.
  Kan också tala om att jag håller på att bli som du - jag vägrar gå ut! Vänder i dörren när jag ser det där vita på marken!
  Matte undrar om jag tänker bli innekatt ända till i vår! KANSKE, säger jag, jag vet inte riktigt än. Får väl se, jag funderar och funderar.... ;)
  Hej då, och lite vänligt nosgos på dig!

  SvaraRadera
 15. Lilla Maja igen9 december 2011 19:32

  Har man varit ute mycket och arbetat hårt med musjakt är det underbart att bo inne, få maten serverad och njuta av extra värme under skrivbordslampan. Och att världens bästa matte!

  Nosgos och pannpuffar till dig!
  OXOXOX

  SvaraRadera
 16. Fruktansvärt orättvist av din matte.....men du har säkert förlåtit henne sedan läääääänge!!
  Vov o kram!!

  SvaraRadera
 17. Lilla Maja igen - ibland låååter jag, dvs talar om för matte att jag vill uuuut! Hon öppnar dörren då. Faktiskt så puttade hon lite på mig för några timmar sen, tyckte att jag låtit så mycket, så att det var lika bra att jag verkligen GICK ut!
  Joodå, jag tog några skutt, försökte sätta mig nedanför trappen... matte vände sig om i dörrröppnignen för att säga nåt till Kasper, och sen vände hon sig till mig igen, men se då var jag försvunnen!
  Hon fick dåligt samvete för den där "putten", öppnade ytterdörren och ropade på mig minst en gång i kvarten.
  Till slut tyckte jag hon hade oroat och ångrat sig nog, sa jaaam och gick fram till henne.
  Jag hade ju smitit in igen redan när hon vände sig om för att säga nåt till Kasper... :D

  SvaraRadera
 18. Grabbarna boys - om inte annat så glömmer man ju... ;)
  Och jag har nog förlåtit henne också, för jag har fått väldans god mat idag. :)

  SvaraRadera
 19. Aha! Vi gissar att Grynet är i speciella omständigheter;-)
  Nästa gång det beger sig får du säkert följa.

  SvaraRadera
 20. Skogsfrun - inte ens det, säger matte!!! Bara det att där hon var är man inte så förtjust i fällande och ibland rätt skällande hundar! Grynet varken skäller eller fäller. Därför får hon följa med sin matte mer än vad jag får med min. Det ÄR inte rättvist!!!!
  Men kanske kommer Grynet hit i slutet av veckan. :) Om vägen hit inte är hal och osandad.

  SvaraRadera
 21. Men Kasper då, som din matte gjorde. Du och Grynet som är så nära och kära. Men jag tycker det är bra att du förlåtit nu, det ska man alltid göra. Att vara osams är inte roligt. Snart får du förhoppningsvis se din kära vän Grynet, det tror jag minsann att matte ordnar.
  Kram

  SvaraRadera
 22. Nisse - johodå, våra mattar har ordnat! På fredag skulle vi träffas. Men Grynet har just börjat lukta extra gott, fick jag just veta!!!! Så den här gången är det HON som får stanna hemma!!!
  Livet känna lite bläähh just nu!

  SvaraRadera
 23. Självklart håller jag tassarna och matte tummarna i morgon.
  Men eran bil menar Renault är ju mycket nyare såp ni klarar er säkert från extra AC i balkarna.
  Efter jul då försvinner min bil, sen lär det dröja ett tag innan jag får en ny. Kan låna mattes mammas ibland och sen när jag varit på min kommande kursturné då har jag jobbat ihop till annan bil, Dröjer till slutet av sommaren

  SvaraRadera
 24. Sigge - Bilen har i alla fall nått den ålder då den ska besiktigas varje år nu. Förra året helt utan anmärkning, men så var den också servad, kamremmen bytt och nya bromsskivor - DYRT!!!!
  Därefter har inget gjorts på den. Så vi får väl se. Men det går nog vägen.
  Bra för er att i alla fall mattes mammas bil finns att låna. Och att du faktiskt har väldigt bra hemmaskogar också. :) Du ska se att tiden går fort till slutet av nästa sommar. Fast jag för min del hoppas att åtminstone vår och sommar inte direkt RUSAR fram... Men nu kan det få gå fort som attan, i åtminstone fyra månader!

  SvaraRadera
 25. Men jisses Kasper, surar du ännu ?
  Kanske en liten önskan till dig om en fin Lucikväll kan lätta upp lite då.
  Här har det varit lugnt idag, men ute blåser det en väldig massa.
  Ha det gott Kompis.

  SvaraRadera
 26. Hector - hihi, Hector, om du hade tittat in till mig två minuter senare så hade du sett att surandet är över. För rätt länge sen faktiskt, men jag har en usel sekreterarmatte. :)
  (Förresten blir det antagligen surdags igen, på fredag... :(

  SvaraRadera