fredag 16 december 2011

Party - och så GRYNET !!

I det här skitvädret kan man inte fotografera ute, säger matte. Löjligt - kan inte bli sämre än när hon fotograferar inne!!!

Titta här t.ex.!!! Hehehe... Bästa bilden på mattes grekiska väninna och hennes vän som sa "she loves me" om mig. Hemma hos väninnan. Hon är bra, hon skickade med mig grekisk mousaka hem! :)Och sen har Grynet varit här! Hon luktade väldans gott, och var faktiskt riktigt efterhängsen! :)

Men eftersom matte bjöd henne på korv, så gillade hon matte också, väldigt mycket.Grynet var nyfriserad. Hon är nog sötaste tjejen, tycker jag!
Vete katten om hon inte t.o.m. är sötare än Mollie... ;)


I övrigt är här lite kattcirkus, men det hinner jag inte skriva om nu. Fast dom bråkar inte. :) Mest konstigt är att Petrus också är inne rätt mycket. Men det är klart - det här vädret funkar inte för varken hundar, katter eller mattar!

Här kan ni också se våran TV. Med snudd på antikvärde. Matte har bestämt sig för att hon ska använda den till "the bitter end". Det närmar sig,  men än är de där störande strecken över rutan inte särskilt framträdande. Och jag, jag bryr mig inte alls! Lika lite som Petrus, faktiskt. Här såg matte på Leif G W.

Men nu ska matte göra sig lite kaffe, jag ska få ett grisöra och så ska matte se på "Vem vet mest".  Och "På spåret".
Jag för min del tänker umgås med Petrus! För han ligger i den där fåtöljen nu också. :)

16 kommentarer:

 1. Nej här försökte vi fota ute idag, men inte sjutton går det!! Men vi tycker din matte får till bra inne-bilder ;-)
  Och vad söööööööööööööt Grynet var! Vi tycker dom är så fina de amerikanska cockrarna :-)
  Men den där tvn såg ju riktigt häftig ut! Min matte hade också en riktigt antik tv innan, men hon tyckte de va lite jobbigt att resa sig varje gång hon skulle byta kanal ;-)

  SvaraRadera
 2. Skitväder är ju bara förnamnet.
  Inte ett foto det har blivit utomhus idag för vår del.
  Faktiskt ganska skönt....vi har fått kuta hej vilt hela tiden utan att behöva ställa upp oss!!!!
  Men OJ.....vilken snygging Grynet är dååååå...visa inte henne för Assar och Jesper(nålar, fyrfotingar o gud)bara.
  De kommer att förstöra deras mattes dataskärm om de får se henne, det kan vi lova!!!
  Ha en bra helg killen!!!
  Vov från grabbarna boys!

  SvaraRadera
 3. Emma o Malte - Om min matte skulle behöva resa sig för att byta kanal, då hade nog vi också haft en ny tv. En platt. Men det har blivit liksom lite av en sport, att behålla den här så länge det går. :)
  Ja, visst är dom söta, alla dom där som ser ut som Grynet. :)

  Grabbarna boys - jo, Assar och Jesper skulle nog bli till sig i trasorna, som det heter. :) Hoppas matte Eva inte tittar förrän dom har gått och lagt sig. (Men just Assar är annars oerhört förtjust i mopsar har han berättat, så det är nästan ännu värre när jag visar bilder på Mollie. Som jag inte kommer att träffa mer i år. :(
  Ha det riktigt gott själva! :)

  SvaraRadera
 4. Äh, inte ser jag några dåligt tagna bilder här heller. Mitt foto är betydligt mer ur skärpa än vad jag kan se här. Det får du hälsa matte.
  Ni har det så mysigt och julfint där hemma. Ser så varmt och riktigt ombonat ut. Blir alldeles varm inombords.

  SvaraRadera
 5. Hihihihi!!!
  Vi är HÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!
  Matten vår har skrivit om slöseri idag, men vi tycker nog att detta slöseri är värre! En sååååå söt amristjej som dessutom luktar gott - hemma hos dig???
  Hon skulle ju vara hos OSS givetvis!
  (Och jo, jag gillar mopsar! Men man kan väl gilla andra också alltså! A)
  Matten, som påstår att hon begriper liiite av så'nt, säger också att Grynet är jättesöt och har ett härligt huvud!
  VI är säkra på att hon är härlig hela hon!
  PUSSPUSSPUSSA henne från oss!
  Jesper o Assar

  SvaraRadera
 6. Nä, utebilder blir det inte här heller. Hussen påstår att kameran inte tål vatten, och sen är det ju mörkt nästan hela tiden. Kul att Grynet varit och klippt sig och kom förbi och var efterhängsen. Har själv inte sett en efterhängsen brud på länge. Husse tror att tjockteven värmer lika bra som kaminen, så vi hoppas att den håller hela vintern då... Kramis!

  SvaraRadera
 7. Grynetär ju ett riktigt fynd! Var rädd om henne! Annars kan jag tänka mig att ta över, om du skulle bestämma dig för Mollie i stället alltså...

  SvaraRadera
 8. Nisse - det är konstigt, men om man bor i skogen så krävs inte mycket extra för att få det att bli juligt, så här års. Det enda vi har är löpare med röda ränder i stället för blå, ett par röda dynor och en röd pläd på soffan. Och så några ljusstakar. Ett par hyacinter doftar, och så har vi ett par julstjärnor. Stämningen ändå bara finns där. :)

  Jesper och Assar - jaså, ni hittade hit... Men jag för min del tycker att Grynet hamnat precis rätt, dvs hemma hos mig! Tur att hennes matte ändrade sig och tog med henne!
  Och jovisst, hon ÄR fin. Hennes matte har lika lite intresse för utställningar som min, men Grynet har fått en valp för en massa månader sedan, och den ska visst bli utställd.

  Ludde - visst, väldigt skoj med Grynet. Och vänta du Ludde, snart är du fit for fight och har tjejerna hängandes efter dig igen. :)
  Bra med en värmande teve, säger matte. Hon kanske skulle ha den på lite mer. Hon tittar inte mycket, ofta blir det i efterhand och då via datorn. Men hon försöker se Vem vet mest och Rapport, direkt. När hon kommer ihåg... :)

  Rudi - nix, här tas inte över nån!!!! Just nu har det varit en Grynet-period för mig, men vem vet, det blir kanske en Mollieperiod i stället, frampå nyåret. Det beror dessvärre på matte, och inte på mig.
  Men det är alldeles tydligt att här krävs en i reserv. :) Fast nej, INGEN av dom är "reserv"! Det var dumt skrivet av mig...

  SvaraRadera
 9. Nu är vi tillbaka igen.
  Vi har själva ingen aning vart vi tog vägen. Helt plötsligt var allt bara borta.
  Matte fick göra om inlägget ännu en gång!!
  Vov o kram!!

  SvaraRadera
 10. Grabbarna boys - Konstigt, verkar som om det försvann "stegvis". För när vi såg det första gången och försökte kommentera, då fanns där bara bilder men ingen text.
  Så bra att ni la upp alltihop igen, för nu fick vi ju veta precis hur man ska göra. Ska absolut provas! Säger matte, som hälsar så gott. :)

  SvaraRadera
 11. Luktar gott?
  Skicka hit Grynet vet jag!
  Lovar att du får tilbaka henne sen när hon slutat lukta gott!
  Hon är sötare än Mollie faktiskt.
  Nu är det skitväder!
  Har släpats runt i hälsovådligt regn!!!!!

  SvaraRadera
 12. Glömde, här finns också antikvärdes TV.
  Men den används så sällan så den kommer troligen att hålla i mängder med år till!

  SvaraRadera
 13. Roligt att se Petrus njuta inne framför TV:n. Maxi har kanske kaxat till sig och fått ta över en del av bevakningen utomhus? Här är Lappidus tomtvakt nattetid och de andra sover inomhus.

  Husse och bondkatterna har en plattis, men matte och jag har en egen liten tjock och väldigt bra gammal burk uppe hos mig. Där kan vi två kolla våra program, när husse måste titta på världens alla sporthändelser.

  En sådan tjusig kille kan väl ha många tjejer? Om dom bara inte hälsar på dig samtidigt....

  SvaraRadera
 14. Håller helt med dig ! Vädret är urtrist ! Men dte finns ju annat en kan göra istället.
  Ha en fin lördagskväll nu.

  SvaraRadera
 15. Sigge - näeru Sigge! Här skickas ingen alls! Vad är det för syn på tjejer du har!!!!! Dom jag känner skickar man minsann inte varken hit eller dit!!! ;) Okej, Min matte tycker inte heller att Mollie är så söt, men det tycker jag!
  Beträffande TV - dom där gamla trotjänarna verkar kunna hålla hur länge som helst! Min får lite konstiga färger ibland, men om man stänger av och sätter på igen så blir allt okej. Så den vägrar att ge upp helt. Alltså får den stanna kvar tills vidare.

  Lilla Maja - kan säga att just nu, i kvällens väder, är ingen det minsta intresserad av utomhusbevakning. Men Petrus kräver som vanligt att matte först sätter sig en stund med honom i knät. Sedan kan han tänka sig att ligga kvar i fåtöljen ensam. :) (Matte kan se TV från soffan också.)
  Matte säger att det här vädret gör att alla katterna lite grann reviderar även sina inbördes relationer. :) Vi har snöglopp!!!!

  Hector - det är faktiskt ännu värre väder idag! Jovisst finns det annat göra, men tusan så trist är det att inte ens VILJA vara ute... ;)

  SvaraRadera
 16. Åh, så mysigt ni har det hemma hos er, då spelar en tv mindre roll, för jag kollar nästan aldrig och det gör inte matten heller. I sovrummet har vi en tjockis men i rummet är det en slank variant men det var bara för att den andra hade lite fyr för sig, hihi.

  Taxpussar.

  SvaraRadera