tisdag 20 december 2011

Snö har jag - men vi är så oroliga!

Det har kommit mera snö idag, faktiskt så mycket att det går att rulla i den. En dryg decimeter. Matte har skottat lite, men har en del kvar. Jag har förstås hjälpt henne.Jag har sprungit runt på tomten
Jag och matte har gått runt i vårat område också,
men det blev lite för mycket för mig! Titta bara!!!
Såna här snöklumpar i pälsen är inte roliga!
Dom satt fast under magen också!!!Men snöklumparna är inte alls det värsta, och matte hjälpte mig att få bort dom. 

Det värsta är att jag har en väldigt ledsen och orolig matte. Och då blir jag också ledsen och orolig.

Matte gråter ibland! Det handlar om Mysan. Hon har inte kommit hem sedan i går (söndag) eftermiddag. Vi tror att något hemskt kanske hänt. Matte skriver, ni får läsa där.

Vi ska gå ut nu, ropa och leta och höra om vi får något jam till svar, någonstans ifrån.

7 kommentarer:

 1. Åh, vad vi hoppas att Mysan snart är hemma igen, helst redan NU! Under årens lopp har våra olika katter varit försvunna av och till och jag vet precis hur det är att gå och ropa och leta. Allra oftast slutar ju såna här eskapader lyckligt och väl. Det är väl inte så att hon löper, lilla gumman?

  SvaraRadera
 2. Oh nej!!! Vi hoppas inte något har hänt Mysan!!! Vi förstår att ni är ledsna och önskar vi kunde skicka lite tröst till er. Kanske är Mysan bara ute och utforskar den vita snön som kommit? HOPPAS HOPPAS HOPPAS att hon dyker upp idag iaf!
  Tröstekramar!!!

  SvaraRadera
 3. Vad fin du är där i snön Kasper, men vad tråkigt med Mysan.
  Vi blir också jätteoroliga, kanske hon bara är ute har kul i snön!!
  Hon kommer snart tillbaka.
  Vov från grabbarna boys!

  SvaraRadera
 4. Jag har oroat mug o funderat sedan jag läste en kommentar från Helena igår. Min absolut högsta önskan just nu är att hon kommit hem vid det här laget! Tycker så synd om dig för även med min ringa katterfarenhet har jag gjort lite av den erfarenheten. Och då har jag "sluppit undan" med timmar...
  Kram på er!

  SvaraRadera
 5. Hoppas verkligen att Mysan bara är ute och kollar in området. Såna där snöklumpar har jag aldrig lyckats få, men dina försvinner försvinner förhoppningsvis framför kaminen... Kramis!

  SvaraRadera
 6. Men vad trist ! Hoppas att allt blir bra snart igen och att Mysan kommer hem. Man ska inte tro det värsta på en gång, men jag förstår att ni är oroliga, allihopa.
  Pussa matte från mig, en liten tröstepuss, snälla.

  SvaraRadera
 7. Jag visste inget förrän jag kom ut på Luddes blogg och fick syn på att Mysan har försvunnit. Stackars er, åh, så hemskt hoppas att hon kommer åter.

  Taxpussisar.

  SvaraRadera