torsdag 22 december 2011

Tyvärr, inget nytt

Inga spår av Mysan på "möjliga stället". Matte gick dit ensam, med Mysans allra godaste mat. Inget som helst ljud hördes.

Matte fortsätter att kolla hemma, ofta. Om Mysan kommer ska hon inte behöva vänta länge på att bli insläppt, helst inte en enda minut.

Matte är ledsen.
Sigge och Helena - det står ett fat inskjutet, lite på sidan innanför hålet, med en klick mousse på. Ska kolla igen, senare. Matte slutade bada sina fingertoppar vid 11-tiden i går kväll. De ömmar lite nu, men inte mer än så!!! Den där Combudoron-lösningen är  helt fantastisk! Handen är fullt användbar. 
Nu är områdets vägar plogade, min gårdsplan också. Matte har burit in 25 loggspaket á 10 kg, hennes rygg tror att det var 50 paket!

Nu ska hon försöka samla ihop sig och göra upp en "meny" inför julen, och göra upp en inköpslista. Bilen som varit insnöad en massa dagar ska få komma ut. 

Snälla rara ni som kommenterat - jag går inte in och svarar på dem en och en nu, men jag (eller om det är matte) läser dem till och med flera gånger. Och vi är så tacksamma för att ni bryr er.

Lilla Mysan - oh, så vi hoppas att hon lever, och att hon kommer tillbaks hem igen! Det är så tomt här, matte tycker att hon nästan ser henne på skrivbordet eller i sovrumsfönstret. Två av hennes absoluta favoritplatser.

9 kommentarer:

 1. Vi är också ledsna hela flocken. Det lät ju så lovande, men så är det med katter. Dom gör som dom vill... Kramis!

  SvaraRadera
 2. Tankarna är med Er & jag hoppas verkligen på att Mysan snart dyker upp. Hade verkligen hoppats på goda nyheter idag. ♥♥♥

  SvaraRadera
 3. Hon kommer tillbaka! När hon själv vill. Eftersom hon varken har kalender eller klocka har hon ingen aning om, att hon varit borta alldeles för länge och att alla är oroliga för den lilla stollan.

  SvaraRadera
 4. Åh vad vi har hoppats på att Mysan skulle vara hemma nu! Vi tänker på er hela tiden, tänk om vi kunde hjälpa till att leta!! Vi hoppas innerligt att hon snart dyker upp!! Tusen kramar till er allihop

  SvaraRadera
 5. Jodå, vi tror också att hon kommer när hon tycker att det är dags. Fast det gör ju inte ér oro mindre precis. Tänker på er!

  SvaraRadera
 6. Tråkigt att ni inte hittat Mysan än :( Håller tummarna att hon kommer hem snart :)

  Kram

  SvaraRadera
 7. Men nu blir jag, nästan, sur på kattan!
  Att hon inte begriper hur oroliga alla är???
  Vi fortsätter att hoppas och tänka positivt!

  SvaraRadera
 8. Kom långa ramsor från matte nu.
  Men hon kan inte släppa tanken på hur ivrig jag var vid "fällanhuset".
  Mitt gnällande och stora intresse där.........
  Kanske läge att hålla mer koll där.
  Här har matte ungefär bara Mysan i huvudet också och vrider och vänder på alla tänkbara och otänkbara lösningar

  SvaraRadera
 9. Stackars er, jag och matten blir så lessna för att vi inte varit ute och tröstat er. Om någon har möjlighet att lägga ut en efterlysning på facebook kanske det kan vara idé, för där håller många ungdomar till. Hoppas sååå att ni ska hitta Mysan.

  Tröstetaxpussisar.

  SvaraRadera