torsdag 24 november 2011

Ludde - en sån polare, alltså!! :)

Ludde och hans tvåbeningar kom. Artig som jag är så hälsadejag först på matten - och frågade  samtidigt om hon möjligen hade nåt godis med sig till en liten vit lurv...


Det hade hon!




Sen fick jag presenter - matte fick också, men mina var viktigast för dom går att äta!
BÅDE grisöron och LUDDEKEX!!! Snacka om att han har snälla och omtänksamma människor!!


Sen åt dom tvåbenta lunch. Jag och Ludde fick också lunch. Gissa vilken portion som var min... :(
Men okej, jag var ju värd, och det är klart att man ska måna om sin gäst i första hand...


Men sedan, sedan gick vi till min sjö och min badudde. Och jäddrans, vilken fart det var i Ludde! Och i mej förstås, men det är det ju alltid. Ojojojoj, vad vi rejsade!!! 

Det hade bli lite senare på eftermiddagen, det var inte så ljust längre. Och vi var jättesnabba!  Men här får ni i alla fall se en hoper bilder - matte fotade faktiskt mest Ludde, och det var ju okej, mej har hon ju jämt.

Och så tycker hon att Luddes öron och Luddes ben - dom är bara helt underbara!

Hihihi - hoppas ni ursäktar bildkvaliteten och ser mer till stämningen. :)











Vi hade så himla kul, så vi tar ett gäng bilder till! :)







Det här var en toppendag! Att leta efter Nisseportar glömde vi - men nästa gång Ludde kommer (om det inte är en massa snö) så kan vi gå i en skog där det finns flera stycken!

Tack från både mig och matte för att ni gjorde att vi fick en så fin dag. :) Och jag och Ludde - vi är jättepolare nu!

Nu ska jag öppna grisöronpåsen, och det ska bli jättesmarrigt! :)

14 kommentarer:

  1. Ni ser verkligen ut att ha haft hur roligt som helst! Man blir ju så glad av att titta på bilderna där ni springer tillsammans :-) (Ja, nästan alla bilder då med andra ord ;-)) Kan förstå att det verkligen har varit en toppendag och ni ser ut att ha blivit bästisar med en gång!!

    SvaraRadera
  2. Oj, vad ni hade skoj då!
    Självklart var väl den stora portionen din eller???????
    Matte hälsar att egentligen så borde du och din matte komma till Sparreholm i vår innan monmstren invaderar ekhagarna.
    Bara för att din matte ska få jaga figurer

    SvaraRadera
  3. Vilken kanon du dag du fick med besök, massa gottis och en massa kul bus :) Kan inte bli så mycke bättre hunddag än så :)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Det var ju jätte fina och skojjiga kort som matte tagit.. Det är ju så det ser ut i verkligheten. Fullt ös. Ni måste ha sovit gott bägge två sen på kvällen?!

    Ha det gott

    SvaraRadera
  5. Voouh, vilket race ni hade! Sån´t är vi katter dåliga på. Det är oftast en som jagar och en annan som springer och gömmer sig. Jag gillar inte den leken längre för dom andra är snabbare än jag. Och så låg dom och lurade och hoppade upp och skrämdes som randiga spöken, när jag gick och tänkte på annat. Ibland undrar jag om dom såg att det var jag och inte en främmande katt. Ni hundar är nog bättre på att leka med varandra. Men vi sover mer och så kan vi spinna!

    SvaraRadera
  6. Ja säga va man vill men nu hade både du och Ludde massvis med spring i benen. Jättefina bilder på springjyckar tycker både matten och jag, hihi.

    Taxpussar.

    SvaraRadera
  7. Bilderna är ju bara så jättebra.....man ser ju vilken fart ni har på dem!!
    Den där dagen hade vi gärna varit med på, synd att ni bor så långt bort från oss.
    Men faktiskt var vi väldigt nära att träffa Ludde i somras på riktigt, men ödet ville tyvärr annant.
    Ha en bra helg!
    Vov från grabbarna boys!

    SvaraRadera
  8. Mmmm! Tack för igår! Vilken härlig dag det blev! Inte visste jag att du kunde springa lika fort som jag! Det var riktigt kul att nästan springa svansen av sig vid badet. Vilken härlig korvtallrik din matte hade gjort. Riktigt mumsigt. Jag till och med åt tomaten och salladen. Hälsa och tacka! Jag orkade inte äta någon middag när jag kom hem sen. Nu har jag pakat pepparkakor med Coco och straxt ska vi äta korv och makaroner... Kramis!

    SvaraRadera
  9. Emma o Malte - vi har ju träffats tidigare, flera gånger, jag och Ludde, men så här roligt har vi aldrig förr haft det ihop. :)

    Sigge - så här roligt har ju jag och Ludde aldrig förr haft det tillsammans. :) Nä, den stora portionen var LUDDES! Och det FAST han REDAN är så stor!!!
    Kanske vi kan ses i Sparreholm så småningom, hoppas det. :)

    Ann-Margret o Vinja - det blev verkligen en toppendag! Inte ofta man hittar nån man kan rejsa lika bra ihop med, som med Ludde!

    Gizmo - det är ju så att man får använda det ljus som finns, dvs inte så mycket en mulen dag i slutet av november. :) Jo, jag sov väldigt gott, tror Ludde gjorde det också. :)

    Lilla Maja - skruttigt av dom andra att hoppa på dej!!! Men du har det ju lugnt och skönt nu, och jag tror att du trivs jättebra. :) Det är förresten inte alla hundar heller, som vill rejsa så där! Men vi hade verkligen jätteroligt, jag och Ludde. :)

    Hillman - det är lätt att få spring i benen, särskilt nere vid sjön. :) Jag visste faktiskt inte att Ludde också kunde springa så där, det hade jag aldrig förut sett honom göra. Jätteskoj! :) Kul att upptäcka nya sidor hos kompisar. :)

    Grabbarna boys - jag hörde ju det. Men nu ses ni säkert nästa sommar i stället, för allt har ju gått bra för matten!
    Hoppas ni och Ludde får lika roligt som vi hade - det får ni säkert. :)

    SvaraRadera
  10. Ludde - ...och jag visste inte att du kunde använda dina lååånga ben till att rejsa så där! Tänkte att dom kanske var lite för vingliga ... nä, skojar bara... ;) Skojigt det där med tomaten och salladen, salladen åt ju inte ens jag upp!
    Efter kexen och grisörat så FICK jag ingen middag! Men jag klagar inte...
    Lyllos dej som får korv och makaroner - jag fick som vanligt bara torra kulor i morse/förmiddags. Och lite av Mysans laxmousse (det var p-pillerdag för henne, och då får hon sån där dubbelsmarrig mat. Jag får smaka, men utan piller i.)
    Förresten - jäddrans goda kex jag fick av dig. Och grisöronen, ja dom var ju bara underbara!!!

    SvaraRadera
  11. Åh vilket skojigt besök du haft! Ni ser verkligen ut att trivas ihop :) Härliga bilder där ni busar runt, man riktigt ser hur det sprätter i tassarna era!

    Du kasper du kan väl springa lite åt mig med är du snäll nu medan jag fortfarande ska "lunka"omkring här hemma... glada svansviftningar!

    SvaraRadera
  12. Vilket kuliga dagar Du har haft den senaste tiden. Förra helgen stötte jag på ganska många av Nisses "kusiner", tror alla av dem fick nya familjer att bo hos, hoppas de har skogar i närheten med många Nisse portar...... Trevlig 1:a advent ♥

    SvaraRadera
  13. Timsen - det är så synd att du inte får springa så mycket själv just nu, men snart så ska du se att du kan vara som vanligt igen. Och det är klart att jag än så lägne springer för dig också!
    Jag har ju träffat bloggpolaren Ludde några gånger tidigare, men så här skoj har vi aldrig haft förr. Var nog sjön som gjorde det. :)

    SvaraRadera
  14. Kikkan - jo, just den här tiden blir ju alla nissar alldeles ovanligt synliga. :) Fast min speciella Nisse-vän säger att när en människa ser dom så liksom stelnar dom till och ser helt kosntgjorda ut. Som juldekorationer, ungefär.
    BRA, att JAG vet bättre, och inte är en människa. :)
    Hoppas du har det fint själv!

    SvaraRadera