fredag 11 november 2011

Har glömt berätta!

I går - nä det har redan hunnit bli i förrgår - så var jag och matte och hälsade på en av mattes vänner. och vem tror ni det var som OCKSÅ kom dit? Jo Grynet!Som vanligt satt hon väldigt mycket i sin mattes knä, men inte hela tiden. Här håller jag som bäst på att övertala matte om att hon ska släppa ut oss.


Och då gjorde matte det.

Sen fick vi smaka lite lax som hade blivit kvar. Urgott! Fast annars var det ganska tråkigt,  blev inte alls så mycket bus som jag hade önskat.

Men jag lyckades i alla fall skrämma en katt - en dum en som inte fattar att jag tycker att alla katter är mina kompisar. Fast Mysan är ju lite svårflirtad, förstås. Men hon är i alla fall inte rädd längre.

Och vet ni vad - i morgon som redan hunnit bli idag, så kommer Grynets matte hit till min matte. TÄNK om hon har Grynet med sig då, det vore toppen för då kunde vi vara ute en stund hos mig. Men det är faktisk inte säkert att Grynet kommer med. . men hoppas, hoppas, hoppas...

Men idag - som redan hunnit bli i går - då var det en riktig tråkdag. Jag har passat huset en hel massa timmar, drygt fyra!!!!,  medan matte var på nån sorts möte.

Hoppas ni har fattat alla mina i igår, idag och i morgon... :)

11 kommentarer:

 1. Jadu här har också det hunnit bli igår. Tänk vad tiden går !
  Så din matte var också på möte, visst är de tråkiga, ja istället för att vara med oss så "rymmer" de till "ett möte" hmpfff dumt så dumt så.
  Nu har jag provsmakat ordentligt, jadu de var goda, men inte hittade jag några tigrar inte, näedu lurendrejeri, det kallas det när man luras så som matte gjorde med dem.
  Men det kanske var lika bra det, för annars hade kanske tigern ätit upp muffinen istället för att låta mig göra det, eller ännu värre, ätit mig ! Hua det vore inte kul alls det.
  Nu ska jag ta och gå och sussa ikapp med husse, ja han sover edan, det är bara matte som är nattuggla med mig så här dags ! Suss gott !

  SvaraRadera
 2. Oj, oj det var mycket igår, förrgår och imorgon att försöka reda ut här.
  Äsch, huvudsaken är väl att du fått dejta Grynet!
  Matte hälsar att hon ska "bara" köpa "den" Trisslotten sen är det där huset som inte ens är till salu vårt!

  SvaraRadera
 3. Du det blev lite rörigt det där men jag hajar, hihi. Så du gillar oxå fisk, om nu laxen är en fisk men det är den ju, va dum jag är, hihi.

  Taxpussar.

  SvaraRadera
 4. Grynet går inte av för hackor minsann! Snygg tjej!

  SvaraRadera
 5. Vi håller med Rudi! Grynet är en riktigt snygg tjej!!
  Du verkar ha haft en del att göra, som vanligt:-) Och så verkar du få smaka en hel del gott som vanligt! Kan vi inte få flytta hem till dig???

  SvaraRadera
 6. Hector - och nu, om några timmar alltså, så är det i morgon! Inte klokt egentligen, det här med tid. Fånigt påhitt, tycker jag. Bara krånglar till tillvaron.
  TUR att det är med TIGERmuffins bara var lurendrejeri! Men du var i alla fall modig som vågade smaka!

  Sigge - precis, du har verkligen sinne för väsentligheter.
  Himla tur att huset inte är till salu än, för då skulle ju nån annan kunnat köpa det INNAN rätt Trisslott dykt upp!

  Hillman - jag har också lärt mig att lax är en fisk, och om både du och jag säger att den är det, då ÄR den det också! ;) Men hur det är med "hajar", det vet jag inte riktigt, hihihi... ;)

  Rudi - just precis, hon är jättesnygg! Och i dag har hon inte BARA suttit i sin matten knä! För hon kom allt hem till mig idag, med sin matte.
  Jag bjöd henne på korv. Blev rätt poppis på kuppen.

  Emma o Malte - jomen visst, kom ni bara, matte säger att så många fyrbenta som vi nu har blivit i huset, så spelar ett par,tre stycken till inte så stor roll. :) Ni vet, finns det hjärterum så finns det stjärterum... ;) (Grynet KOM hem till mig idag - hurra. Ska skriva om det framåt nattkröken.) :)

  SvaraRadera
 7. Mmm, lax är riktigt gott. En av mina favoriter också.

  Jag tror minsann att Mysan snart även blir en av dina goda kattvänner. Det tar nog bara lite tid för henne att vänja sig, eller vad tror du?

  Ha en fin helg Kasper, hälsa matte så gott.

  Nisse

  SvaraRadera
 8. Nisse - jag tror som du. Den här lilla skygga hittekatten har gjort jättestora framsteg. Hon är nog egentligen redan vän med mig, när jag riktigt tänker efter, men på sitt eget sätt. :) Mina andra lägger sig bredvid mig, ber mig tvätta deras öron, och till och med försöker tvätta mig lite ibland. ;) I synnerhet Maxi. - Katter är goa!
  Matte hälsar tillbaks!

  SvaraRadera
 9. Och du kallar dig vår kompis???? Men GLÖMMA att sätta in bilder på Grynet?!?!?!?!?
  VI tycker att han kan vara med varje gång! Och 2 är fler än en ...
  PUSS! ändå
  Jester o Assar

  SvaraRadera
 10. Hm? Nu skriver jag det här i morgon då? Eller ska jag vänta lite ock skriva i övermorgon? Nej, lika bra att säga redan nu att jag hoppas att grynet var med. Jag tycker hon är en riktig goding. Du får fortsätta att locka bort henne från mattens knä. Du kan säkert komma på nåt. Kramis!

  SvaraRadera
 11. Jesper o Assar - jamenalltså - jag sköt ju bara upp det lite... och nu ska jag lägga upp några fler bilder - för hon KOM till mig idag! :)

  Ludde - Om idag är i morgon eller övermorgon, det kan inte ens jag själv klura ut längre... Ser bara att snart är det dags igen för det där knepiga. Jag och matte borde ha en EGEN klocka - det kan vi ju faktiskt ha på nätet! Ställa om oss till en annan tidszon! JAAA! ;) NÄÄÄ säger matte...
  I alla fall var Grynet här tidigare under den dag som idag är - oavsett vad den kallas (i 16 minuter till...)

  SvaraRadera