tisdag 1 november 2011

Dejt med Mollie

Hon kom allt, hon Mollie. :) Det kände jag på mig nästan en timme innan hon kom, matte sa att jag var fånig som plötsligt började gny och be henne öppna dörren så att jag fick kolla - fast egentligen var hon mest förundrad. HUR kunde jag veta...? Det är en gåta för henne. Vet hon inte att det finns något som heter "sjätte sinne"?

Och visst hade jag rätt!

Vi gick till skogen på en gång - trots mattes fot. Vi gick en stund på vägen först. Och där hittade jag ett dike. :)  Naturligtvis.


 Jätteskoj att promenera med Mollie. :) Hon är som vanligt myfiken på vad jag gör.
Ibland är jag lite nyfiken på henne också.Men ibland fattar hon ingenting! Hon fattar inte att jag vill bada...


...och inte att jag måste skaka av mig lite vatten sen.  Ännu mindre fattar hon att man måste ta sig ett ordentligt torkrull, överhuvudtaget ett rull - hon rullar ALDRIG i varken gräs, ljung, eller koblajor eller sånt, knappast ens i har- eller rävbajs, tror jag...
Jag rullar i princip överallt. :)
Jag spanade efter Nisse också, i skogen. Trodde att han kanske skulle dyka upp här nånstans. (Om han gjorde det eller inte kan jag ju inte tala om, för det får matte i så fall inte veta!!!)Matte får visa några fler bilder från den här prommisen.
Snart var vi i alla fall hemma igen, och då hade vi det mysigt, jag och Mollie. :)
Mollies matte försökte få Mollie att spela "död hund" - men det gick inget vidare.
Klart att det inte gjorde!! ;)


Men sen åkte dom hem. Och jag upptäckte hur skön min bia är - jag var helt enkelt trött! :)

21 kommentarer:

 1. Trevlig date med Molly kan man se. Synd att Du inte träffade Nisse så Molly kunde a sett honom också, men det blir säkert fler Nissetillfällen.

  SvaraRadera
 2. Molly verkar vara en lika ball brud som Greta som hälsade på oss häromdagen!!
  Häftig tjej!!
  Ni erkar ha haft en superolig promenad så trött som du är på sista bilden!!
  Ha en bra onsdag.
  Vov från grabbarna boys!

  SvaraRadera
 3. Du ser ut att ha haft en ypperlig Molliedejt.
  Tänk imorgon då kommer jag och hälsar på!
  Ska vi bada????

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig Molliedag du fick. Så många fina bilder från skogspromenaden, och jag tror nog att ni träffade på nån vid porten, men jag säger inte heller något. Att blondiner inte förstår sånt som är viktigt får man ha överseende med. Det är väl därför dom behöver oss, fast det verkar dom inte fatta heller ibland... Kramis!

  SvaraRadera
 5. Ni verkar ha skoj ihop du och Mollie! Trots att ni kanske inte alltid gillar samma saker :-) Vi förstååår inte hur du kan bada ännu, nu måste de ju vara hur kallt som helst i vattnet!!

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Kul skogsdejt!
  Bertil hade totalvägrat gå där, han gillar inte när det är blött ;)
  Söt liten bull-dam! ;)

  Kram från oss

  SvaraRadera
 7. Du har ju hur mysigt som helst med Mollie.. Hon verkar liiite som mig.. Jag badar inte gärna heller och det ska mkt till för att jag ska smutsa ner mig frivilligt.
  Nosbuffar
  Gizmo

  SvaraRadera
 8. Kikkan - nja, det där med Nisse är ju något jag inte kan yttra mig om. Jag menar - OM jag ser honom, så är det ju en hemlighet... ;) Det är bara Nisse själv som har rätt att berätta om den... måste respekteras...

  Sigge - klart vi ska bada! Till någon av sjöarna orkar matte i alla fall linka. Men just inte mer, säger hon. Skrotmatte!!!!

  Ludde - precis, såna där hemliga kontakter ska man vara rädd om! :)
  Mollsan var i alla fall inte bitchig, och då får man väl ha lite överseende med viss ofattbarhet, hehehe...

  Emma o Malte - Vi har jätteskoj ihop! Hon är ju min bästa kompis, tillika fästmö... klart vattnet inte är sommarvarmt, men det är SKÖÖÖNT... ;)

  Bertil - jaså, Bertil gillar inte blöta. Han kanske inte gillar lera och sånt heller? Vi är ju så olika, vi männi... vi hundar, menar jag!

  SvaraRadera
 9. Gizmo - hihihi...det där med bad och smuts är nog absolut den ENDA likheten mellan dig och Mollie... hihihi...

  SvaraRadera
 10. Näemn Kasper, vicken härlig dag du fick, fast jag ska nog inte gnälla egentligen. Jag har också haft en härlig dag idag.
  Vad skoj att träffa Sigge, han ser man inte till särskilt ofta inte. I alla fall inte hos mig.
  Mollie är en liten fin fröken ju, och då kan man väl ha överseende med att hon varken rullar eller badar så där jättegärna. Att du blev trött efter den rundan det förstår jag, men stackars din matte, vad har hon gjort med tassen sin då ?

  SvaraRadera
 11. Kul att få besök! Det brukar vankas lite extra godis då. Ränna i skogen och kasta sig i vatten är toppen. Kallt? Nä det hinner man inte känna efter:-)
  Voufs!

  SvaraRadera
 12. Vi hundar har helt klart nåt extra sinne för att känna på oss när det ska hända något roligt även om våra mattar tror att dom är som vanligt... Härligt att du fick träffa din lilla Mollie igen, kan tänka mig att ni hade det toppen... det syns ju på bilderna förresten :)

  SvaraRadera
 13. Klart vi hundar har koll om någon kul ska komma på besök. Timmavis innan brukar jag sitta och vänta och spana. Matten sänder ut signaler om besöket, bara att hon inte märker det själv.
  Mollie och du är ett så fint par , tycker jag. Ni har verkligen äktenskapstycke!

  SvaraRadera
 14. Nämen, badar du än Kasper? Börjar det inte bli ordentligt kallt nu? Psst... kul att ses igen :)

  Nisse

  SvaraRadera
 15. Hector - visst, en del dagar är faktiskt roligare än andra. :) Molliedagar är allra roligast! :)
  Sigge ska det blir kul att träffa igen, undrar förresten om han och Mysan kommer att känna igen varandra. Dom bodde ju tillsammans några veckor, hemma hos honom. Men nu bor hon minsann hos MIG! :)

  Mattes Ludde - Mollies matte är lite sträng, så det brukar inte få bli mer än en skorpa... - men igår lyckades jag och matte minsann få bjuda henne på KORV! (Och lite kattgodis, men det var i smyg...) ;)

  Timse och Ina - visst hade vi det toppen, men nu säger matte att vi ska vänta åtminstone tre veckor till nästa Mollieträff. :( Och eftersom jag inte har eget körkort så... :(
  Och visst underskattar mattarna väldigt ofta oss hundar! KLART vi fattar MASSOR mer än dom tror!

  SvaraRadera
 16. Rudi - precis så är det. Kan säga att jag verkligen känner mig UNDERSKATTAD ibland! Fast så småningom brukar ju matten trots allt inse både att det nästan alltid är JAG som har rätt och att det inte tjänar mycket till att försöka dölja nåt för mig... ;)

  Nisse - jag visste ju inte om jag fick berätta... men visst var det kul! :) Och glöm inte att hälsa Greta!!!
  Nja, lite kallt är det kanske i vattnet, jag badar inte lika mycket som i somras. Men några gånger på varje prommis blir det allt. Det är SKÖNT kallt, liksom. :)

  SvaraRadera
 17. De bilderna du visar här... De orsakade en väldans massa mutter här! Mops-älskaaren Assar blir lite sotis nämligen:)
  JAG tycker helt enkelt att ni är jättesöta båda två!
  PUSS!
  SV
  Vi kanske skulla sy fast lite Kasper-päls på lövet? Så kunde du vara med:)

  SvaraRadera
 18. Eva - nu är det ju så här att Mollie faktiskt är min fästmö! Så de så!
  Fast om Assar är sotis, så är det ju hans huvudvärk, förstås... ;)
  Lite päls skulle jag förstås kunna avvara, men matte skulle aldrig veta vad hon skulle göra med den... Hon ÄR bara sån!
  PUSS tillbaks! :)

  SvaraRadera
 19. Vicken härlig skogsdag du och Mollie haft, klart att du måste rulla, jag vill gärna göra det jag med i närmsta rävfis, hihi.

  Taxpussar.

  SvaraRadera
 20. Hillman - tycker att tvåbeningarna också skulle prova på såna där rull, då skulle de kanske fatta! Och inte ropa "neeeej!" som min matte ibland gör. Men alltid för sent, hehehe...

  SvaraRadera
 21. Grabbarna boys - Blogger försökte mobba er, trodde att ni kanske skrivit "skräppost"!!!
  Men nu har jag hutat åt dom, minsann!
  Mollie har verkligen en och annan likhet med Greta, de är rejäla tjejer, de där. :)
  Mollie är absolut både min bästa kompis och min fästmö. Så visst var det superkul för oss att träffas.
  (Jag förlåter väl Blogger lite grann trots allt, för samtidigt hade dom tagit bort en VERKLIG skräppost. :) Men jag ska kolla bättre, hädanefter. )

  SvaraRadera