söndag 10 juli 2011

MUMS, med kantareller!!

Tänkte bara visa på min "middag" i går, efter partyt. Blev ju ingen kantarellmacka eftersom jag i princip redan hade ätit TVÅ middagar i Skottvång, sa matte. Hrm - jag menar att hon överdriver, och det rejält ändå!

Men så fasligt hungrig var jag faktiskt inte, så det kändes nästan bra med bara kantarellerna - här har jag hunnit slicka i mig hälften, men nog ser ni att det ser gott ut!


Men matte, hon nöjde sig minsann inte med bara kantareller (fast i ärlighetens namn så åt hon ingenting alls, drack bara vatten, där i Skottvång).


Dagens middag hann jag smälla i mig innan matte hann fotografera - det var köttbullar och korv som jag fått av Sigge!!!! Skrotmatte!!!

(I morgon ska jag förresten åka till Laxne IGEN, alltså nästan till Skottvång. Jag ska hälsa på hos Grynet - om hennes matte mår lite bättre då än hon gjorde i går. Hoppas, hoppas...)
.

6 kommentarer:

 1. Vilken middag! Jag blir ju jättehungrig!
  (Jo för tillfället vill datorn, men den behöver mycket vila verkar det... Men plötsligt börjar något "ticka" i den o då vill den inget!)
  PUSS på dig gubben!

  SvaraRadera
 2. Härligt att matten ser till att du inte BARA äter kulor. Man blir mycket gladare till humöret om man får god mat. Matten måste också ha blivit glad av maten, för hon såg ju till att du fick in bloggen på rätt dag. Hoppas att vi får läsa om dejten med Grynet i kväll... Kramis!

  SvaraRadera
 3. Jag jobbade och hämtade mer kantareller idag så det blir macka här också. När nu matte orkar för det är JOBBIGT här nu och matte går på knäna.
  Döende moster och mattes mammam akut inlagd på sjukan med magblödning

  SvaraRadera
 4. Tur jag är på Sverigebesök just nu & fick kantarellmacka till förrätt hos vänner idag. Älskar dessa svampar, får "nöja" mig med den torkade varianten i England. Besökte härliga Märta,Petrus & Malte i Borlänge förra veckan & där blev det storfika hos deras "mormor". Hjälp, för mycket mat på denna semester... God fortsättning på sommaren. Kikkan

  SvaraRadera
 5. Eva - Usch och fy för datorer som inte funkar!!!! Vi fortsätter att hålla tummar och tassar här!

  Ludde - ...men nu misslyckades hon med rätt dag. Precis som nästan-vanligt... men det blev åtminstone massa massa massa bilder.

  Sigge - vi tycker synd om matte nu. Så mycket på en gång. Ibland önskar man verkligen att livet skulle vara lite snällare.

  Kikkan - kom det bara regn nu så skulle du kunna äta kantarellmackor så att det räcker för ett helt år, tror jag. Verkar bli världens svampår.
  För mycket mat - kan säga att det är dom som tycker så (inte jag och inte katterna) i den här familjen också. ;)

  SvaraRadera
 6. Kantigareller var det länge sen jag åt men svampinjoner åt jag förra helgen, hihi. Köttebullar och korv är gottigare tycker jag i alla fall, fast jag lever efter principipen som min reservmorsa lärde mig. Går det att tugga, går det att svälja och då går det att äta, hihi.

  Taxpussar.

  SvaraRadera