lördag 9 juli 2011

Årliga partyt i Skottvång

Jag är mätt, jag är trött! Så blir man när man partajar, konstaterar matte.

Jag fattade på en gång i morse vad det var fråga om! Matte skar korv i bitar, och hon skar ost! Massor av båda! Det visade sig att mina kötttbullar var slut, men eftersom jag ju visste att det var Skottvångpartaj som väntade så hoppades jag på Luddes husse och Sigges matte - och visst hade dom med sig en hel massa köttbullar!

Vi hade alltså vårt årliga korv- och köttbulleparty. Jag, Sigge och Ludde. Och här sitter Luddes husse och hälsar oss välkomna, dom hade visst redan varit där ganska länge, Ludde hade t.o.m. hunnit bli kär och nu var han jättetrött!

En skojig farbror spelade dragspel av och till, just här av... :)


Mycket prat blev det, så jag blev otålig! Skulle det här verkligen föreställa party!!!??? Luddes husse fattade, och matte fotade.

Som ni kan se - Ludde är mer intresserad av sin nya kärlek (ni ser den där lilla sötisen om ni klickar på bilden). men jag och Sigge är väldans både korv- och köttbulleintresserade.

Dom sa att jag förmodligen var totalt svältfödd och fullkomligt uthungrad!

Undrar varför dom sa så...?


 Det är ju faktiskt så att nu är det MIN burk som Luddes husse håller i handen - klart att jag har ätit upp en väldigt stor del av både Luddes och Sigges köttbullar, men ändå... 

Förresten så blev Sigge också lite kär, men det har jag ingen bild på. Men Sigge har. :)
Värt att notera: I år käkade inte jag på Sigges mattes kex,
och Ludde pinkade inte på min rygga, hihihi...
 Sen åkte Ludde och hans husse hem, förmodligen var dom nyfikna på vad Luddes matte hade shoppat i Stockholm. (Förresten så hade dom ju kommit minst 1 1/2 timme före mig och min segmatte!) Vi siktade som vanligt in oss på klockan 12.
Jag och Sigge och matte tog oss en sväng i skogen (medan Sigges matte passade sitt stånd med alla braiga grejer)  men i skogen var så mycket folk i år, så vi kunde bara vara lösa ibland. Lite trist blev det, så prommisen blev inte så lång.Sen blev det som sagt koppel.

Alla dom andra som inte var där för vårat partys skull, dom var ju där för att se när kolmilan tändes.
Här den redan tänd.

Lite senare skulle den liksom fyllas på.
Det blev lite jobbigt! Jag skällde för att matte gick ifrån mig.
En tant nästan-skällde för att matte var tvungen att gå förbi henne för att själv kunna fota.
En farbror kom och både skällde och ställde sig precis framför matte och sa "jag ger bara igen, du ställde dig precis framför oss..."
Matte svarade att hon serietog tre bilder på mindre än två sekunder!
Sen flyttade hon sig tre meter - och där stod snällingar som skrattade gott tillsammans med matte.
Så här såg det ut när dom stoppade ner ännu lite mer saker i milan
- snacka om att stå i rök och damm... (klicka på bilden)
Och sen for vi hem. Jag badade på vägen, jag menar att jag badade i sjön, på vägen hem... I Klämmingen.  

Har ni sett så vackra våta stenar är.

Och hemma, så småningom, så provade matte min nya thundershirt. Provade den på mig, alltså. Jag undrade vad hon höll på med egentligen, och hon är inte säker på att den sitter rätt - hon måste öva, säger hon!

OJOJOJ - 20 bilder! Så många har vi ALDRIG tidigare lagt upp på en gång!
Så jag sparar väl bilden på kantarellerna jag just ska få till min försenade middag... Men nu ljög vi - för jag äter alltid middag så här sent - vi har liksom vår egen dygnsrytm, jag och matte.
.

8 kommentarer:

 1. Vilket härligt party det blev! Va jättebraigt att du hade korv och ost, när jag bara hade köttbullar med. Nu fick vi ju en härlig blandning allihop! Tycker att det blev precis lagom med tjugo bilder på ett sånt party! Så du fick kantarellmacka du? Jag åt lite köttbullar när jag kom hem till matten, och alldeles nyss åt jag middagskulorna... Kramis!

  SvaraRadera
 2. Det var en fin och redig rapport från partyt tycker jag! Många foton ska det vara! Ska bli spännande att höra vad du tycker om din nya tröja! Min kavaj är superbra!

  SvaraRadera
 3. Härligt med många bilder på dig och de andra!
  (Fasu här fanns ingen delfin-leende-bild! Du såg så'n ut hos Sigge:))
  Verkar himla kul party det där, synd att vi inte kan ta oss dit.
  PUSS!
  SV Jo jag "nattugglar" gärna också! Men igår var jag upp 7.30 och fick ingen siesta - då blir det lite segt med siamesväntande... Idag har de varit ute lite mindre, kanske pga att Iris inte är här? Simon struntar i henne men kanske är Petrus surare. Avundsjuka isf! S är den nervösa, P förmodligen mer sur han inte alltid är världens medelpunkt...:)

  SvaraRadera
 4. PS
  Glömde ju!
  Du är väldans tjusig och snygg och så i din nya tröja! ser ut som om dy vet det också...
  Hoppas den hjälper dig!

  SvaraRadera
 5. Tack för ett trevligt party Kasper!!!
  Sista bilden på oss tillsammans i skogen den gillar matte skarpt!
  Borde ha såna här partyn mycket, mycket oftare

  SvaraRadera
 6. Låter som om Ni har haft det trevligt på lördagspartyt. Har Sverige semester just nu, tycker det är lite för varmt & klibbigt. Turnerat runt en del med många hundbesök... & fler blir det säkert. Ha en fin vecka med hopp om att det bli lite mindre klibbigt. Västerås hälsningar.

  SvaraRadera
 7. Ludde - snålmatten min tyckte att jag ätit såna masor med gottiga saker på dan, så jag fick bara själva kantarellerna till middag - utan macka. Gjorde inte så mycket, för ärligt talat var jag inte särskilt hungrig. Men mitt nattakex, det insisterade jag på. Och fick naturligtvis. :)

  Rudi - den där tröjan - vi får väl se så småningom om den gör nån nytta också, och inte bara vållar mej och matten huvudbry. :D

  Eva - delfinleende, skojigt! Matte säger att jag ibland ser ut som en sälkut när jag har öronen så där. :)
  Och kutar är ju väldans söta!
  Beträffande"åskvästen" ska det bli intressant att se, så småningom.

  Sigge - klart vi borde ha såna där partyn mycket oftare!! För som du såg, jag är ju inte direkt bortskämd med så där mycket gotta... ;)
  (I morgon ska jag förresten IGEN fara till Laxne! Berättar sen.)

  Kikkan - Visst var det trevligt - och gott!!! Mysigt att träffa bloggkompisar i verkligheten. Kan förresten säga att jag och matte inte heller gillar det här klibbiga - men idag var det ju liiite bättre i alla fall.

  SvaraRadera
 8. Du det där var en härlig dag och jag förstår varför de tror att du var utsvulten. Inte så konstigt eftersom du tigger mest och hoppsar och har dig, hihi. Det var säkert väldans mycket gott i den burken, kände nästan lukten ända dit jag var, hihi.

  Taxpussar.

  SvaraRadera