söndag 25 november 2012

Mattetortyr!

Matte har ryggskott, hon torterar sig på nån konstig matta. Hon ställer till totalt kaos här henna! Mitt nattis-sovtäcke vet jag inte längre var det finns!!!

Det blir snart bra igen, säger matte, men med tanke på hur hon beter sig vågar jag inte lita på henne längre! Åtminstone inte just nu. Ni kan själva se, om ni tittar in hos henne!

Vaddå - sova på kontoret??? Skitmatte!!!

I övrigt har jag fullt upp med att bevaka MIN BIA!!

  

29 kommentarer:

 1. Stackars Kasper-gubben!!!
  Men jag tror att det blir jättefint när matten blir färdig! Du ska se att det ordnar sig.
  Som tröst åt dig skulle matte kanske köpa en egen bia till katten? (Är det fortf Maxi som är "värst"?)
  PUSS på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Katterna skulle I ALLA FALL sno just min bia, det är jag säker på! Filip och Maxi är ungefär lika goda kålsupare, men för det mesta är den ändå min. Jag använder den ibland. men Myse har däremot helt slutat ligga i den! Konstigt, han låg ju där jämt förut när jag inte ville ha den.
   I dag fortsätter matte att röra till det där jag borde ha mitt sovtäcke. Undrar hur det här egentligen ska bli... :/

   Radera
  2. Myse är alltså en gentlekatt! Han förstod du vill ha den och låter det vara så. De två svarta har väl kanske något mindre respekt efter alla år ni levt ihop :D

   Radera
  3. Hehehe, här är det alltid katterna som bestämmer! Och jag hjälper dom ju genom att tala om för matte när dom vill nåt som hon inte har upppmärksammat.
   Det här med bian är ett specialfall. Jag borde aldrig ha vägrat använda den när den flyttades!!!! - Men vi samsas.
   Myse en "gentlekatt" - du skulle höra matte skratta...

   Radera
  4. Nu ska matten vara snäll....... :D
   SV
   Jo, Jesper HAR faktiskt krympt en hel del, skulle gissa på 1.5-2 kg från sina 14.5. Men i och för sig hade overallen "gångstorlek" redan från start!
   Vädret.... Det vill jag glömma! Nu snöblask här också. Sjöblöta killar efter 20 min promenad:(

   Radera
  5. Jesper - Blå Molnet ser han ut som. Eller nåt... :D
   Vädret - jag försöker och försöker. Att glömma det alltså. Men det går liksom inte... :(

   Radera
 2. Stackars matten säger jag som fått ont i sin rygg! Hoppas hon blir bra snart igen.
  Jag tror nog allting kommer återgå till det normala snart igen, Kasper :-9

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, vad jag hoppas att det här kaoset ska vara över snart! Men att sova natt på kontoret är rätt häftigt faktiskt, jag har ju mitt andra sovtäcke precis nedanför den sängen. Och Myse hittade matte här också. :)
   Ont ska tydligen med ont fördrivas, säger matte, som använde spikmattan i går igen. Gör hon säkert i dag också. :)

   Radera
 3. Stackars din matte som har fått ryggskott... husse har också lite problem med ryggen och matte brukar skicka iväg honom till massören (som visst är en hon). Så har han en sådan där spikmatta och han tycker den är så skön så han somnar alltid på den!
  Matte tänkte prova den, men hon reste sig upp fortare än kvickt!
  Ha en bra kväll med matte!
  Puss från Melody

  SvaraRadera
  Svar
  1. Att resa sig upp från piggarna är nästan ännu värre än att lägga sig på dom! Säger matte.
   I dag la hon nog mattan på lite fel ställe, för hon blev både yr och konstig.
   I kväll återgår hon. :)
   Vi ska sova på kontoret i natt också, men nu håller sovrummet på att ta form och livet att återgå till det normala. :)

   Radera
 4. Stackars din matte.
  Min har haft sånt för länge sen och pratar om att det är ett helvete.
  Bra att den där spikmattan hjälper, min matte trodde inte heller på såna.
  Den är bilden den har matte planer för när den dagen kommer

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bättre nu för matte, nu har hon nästan "bara" normalont... :) Hon har i alla fall målat färdigt, och nu ska här kaosfixas också. Och alla nyinköpta IKEA-grejerna ska äntligen komma på plats (fast hon saknar ramarna hon glömde tillsammans med väskan, ska försöka hitta nya på närmare håll. Annars en ny tur till IKEA. Hemska tanke... :(

   Radera
 5. Ligga på spikar!!!??? Är hon inte riktigt klok din matte? Skulle jag aldrig göra...
  Min matte har feber i stället och då hjälper inga spikar i världen säger hon som förresten har en spik i armen efter operationen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rudi - skulle jag heller ALDRIG göra! Lägga mig på vassa piggar alltså!!!
   Min matte har en spik i käken, och det må väl vara hänt. I käkar, armar och höfter och sånt - men att LÄGGA sig på hundratals av dom...
   Näej, det ska vara såna urkonstiga typer som min matte till sånt... Fast det var ju en av hennes vänner som fick henne till det... (En vän jag för övrigt aldrig träffat, kan kanske bero på det...)

   Radera
  2. RUDI - hoppas din mattes feber inte beror på nån infektion i armen eller så!! Nu blev vi lite oroliga! Ta hand om henne!!!!

   Radera
 6. Ajaj, stackars matten. Men tur att det hjälpte att ligga på spikar, jag själv föredrar en bastubänk även om jag förstås aldrig haft ont i min rygg :)
  Men fint blir det i sovrummet så matte jobbar på riktigt bra. Hur är det med dig? Inget rosa i pälsen efter att ha hjälpt till? hihi

  SvaraRadera
  Svar
  1. I morgon ska vi inviga både sovrum och allt nytt matten köpte på IKEA.
   Nä ingen grårosa päls! Jag vägrar att överhuvudtaget gå in i det där rummet!!! Mitt sovtäcke ska visst också få en ny plats där!!??
   Att lägga sig på spikar verkar ärligt talat inte riktigt klokt!!! Du skulle höra matte när hon lägger sig på dom - och när hon reser sig...

   Radera
 7. Hon verkar allt vara tokigare än min matte , din matte ;-)
  Hoppas det där skottet i ryggen kryper ut snart !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, dom där mysko spikarna verkar skrämma iväg ryggskottet - undrar jag inte alls på! Vem tusan skulle vilja utsättas för en massa vassa piggar/spikar???

   Hon ÄR faktiskt totaltokig ibland, min matte. Har ännu inte hittat nån som slår henne... (Jag och Sigge svamphund tävlar förresten om vem som har värsta virrmatten - vi hävdar båda att vi leder...)

   Radera
 8. Men ett sånt elände! Det verkar vara självspäkning på gång! Har hon tagelskjorta på också? Du får vara glad åt att matten inte installerat dylika spikar i din bia! Visserligen skulle nog katterna rata den då, men du skulle nog inte få någon god sömn. Vi kanske skulle åka upp tillsammans till Grythyttan, du och jag utan katter, och koppla av lite... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag visste inte att jag hade en självspäkande matte - har snarare noterat tecken på motsatsen. Men till tagelskjortan har hon i alla fall inte hunnit, inte än i alla fall!

   Grythyttan - ja det vore bara toppen! Kan vi inte rymma? :D Fast EN katt kunde jag kanske få ta med mig? Skulle nog få abstinensbesvär annars. Maxi t.ex skulle ÄLSKA Grythyttan!!
   Kramis till dej! :D

   Radera
 9. Tja vad säger man, har man tillräckligt ont så provar man det mesta... Hoppas att hon snart blir bättre i rygguslingen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte är bättre,tack och lov. Och ordningen är återställd här hemma. Pust, pust...

   Radera
 10. Oj...en sån har jag aldrig vågat prova....verkar jätteläskiga tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig - JAG skulle då aldrig i livet prova!!!
   Ibland tvivlar jag ovanligt allvarligt på min mattes tillräknelighet...

   Radera
 11. Usch, ligga på nåt sånt, nä nån måtta får det verkligen vara, det är sånt där som jag överlåter åt tvåbeningarna, hihi. Hoppsar att matten kryar på sig, för när de har ryggskott, så blir det sparsamt med promenixer, i alla fall här hos mig.

  Russelpussar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Blir inga långpromenader här heller, när matte har ont i ryggen. Hon prioriterar FEL!! Målar och har sig, i stället för att promenera. Men i det här vädret är det faktiskt lika bra! :) Minst!! :D

   Radera
 12. Det var väldigt va beautiful Du är med din nya make up, det klär Dig verkligen. Förstår att Du oroar Dig över Din matte & spikmattor m.m. När jag flyttade till England för hundratals år sedan var jag ofta på musikalteater och såg the Black & White Minstrel Show

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr - spåren efter sotaren finns inte kvar! :( Men jag har i alla fall en svart nos... ;)
   Men annars har det äntligen ordnat till sig här hemma! Visserligen en aning förändrat, men till det bättre! Faktiskt - det hade jag ALDRIG trott!
   Ska visa bilder!

   Radera