torsdag 1 november 2012

Livet är ju inte bara en bia :)

Att förhandla om min bia är förstås inte det enda jag gör, och häromdagen, när det var sol och vackert väder, hade matte faktiskt kameran med sig.

Det var ju bra, för då kunde min kompis Evert också få vara med på bild. Ever är en golden, precis som Elsa. Men Evert är nästan lika vit som jag. Han är väldigt vacker, säger matte.Vi möttes på vägen, men tyvärr var vi ju på väg åt olika håll. jag skulle till sjön.
Vi träffade ett par troll också, men dom höll sig på sidan, om vägen. Och på min braiga spagrop var det is!!!Sjön var isfri! Men kanske det är åldern, jag tyckte faktiskt att det var kallt i vattnet. Badade bara ett par gånger, och det snabbt också! Men jag ska ändå fortsätta tills isen lägger sig. Med snabbdopp.

Ni förstår förstås att ni måste klicka på bilderna. I synnerhet nästa! :D Bästa rullet, alltså!

Matte tyckte att lingonris är vackert!!??
Och så tyckte hon att Maxi såg ut som världens spökkatt när vi kom hem!!!Matte funderar på att "hösta till det" även inomhus, dvs göra det liksom lite varmare och mysigare. Med "varmare" gardiner, andra plädar på soffan och andra kuddöverdrag och sånt där.

Men så sken solen så vackert, och eftersom hon fortfarande hade kameran i handen gick hon runt och fotade. Och bestämde sig för att inte byta än på ett par veckor.

Så vill ni se hur det ser ut hemma hos mig, då får ni titta in hos matte. :)

6 kommentarer:

 1. Jag har just läst hos Sigge och oroat mig för att du skulle fått nå't sorts anfall eller så... Med tanke på vad som hände i bian idag:)
  Härliga bilder på dig och de andra! Maxi ser ju ut som om han skulle sticka med närmsta häxa direkt. Fast jag tror ju inte han skulle lämna er egentligen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte heller att Maxi sticker nånstans, han har nog liksom vuxit fast vid det här huest. Och med oss.
   Sigge pallrade sig raskt ur bian, jag ska också lägga upp bilder från idag. Snart, tror jag. :)

   Radera
 2. Inget bad utan rullning :) Så fin bilden är på dig när du går ner i vattnet, du gör dig bra på bild Kasper :)
  Vi röstar för att matte ska göra lite höstigt inne också, det är mysigt och mycket hemtrevligt som det är nu, men höst och varma färger gör gott för själen :) Det kom från min matte och så klok hon låter, visst?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så är det med bad. :) Rullningen är nästan det viktigaste.
   Visst låter din matte klok - och idag är det både mörkt och blåsigt så det blir nog lite "varmare" här nu vilken dag som helst. :) Så fort matte får tid.

   Radera
 3. Vad roligt att få se Evert på bild! Han har vi aldrig sett innan :-)
  Matten undrar hur sjutton du kan vara sådär ren efter dina rull! Hon säger att jag hade haft hela skogen med mig hem om jag gjort sådär :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Evert och hans tvåbeningar är MYCKET viktiga i mitt liv. :) Ska berätta så småningom - men det har med vinter och snö och sånt att göra.
   Nån enstaka kvist kan fastna i min päls när den är blöt, men precis allt annat bara försvinner. Sand, lera, löv, mossa - precis allt!
   Matte säger att jag har en mirakelpäls, och att hon är VÄLDIGT glad för det. :)

   Radera