söndag 11 november 2012

Fått en award

I sånt här obehagligt disigt och småregnigt skitväder finns i alla fall nåt att glädjas åt - jag och mina katter har fått en award, "Fram med kattmyntan!", från Kjelle Bus. Tack snälla! Kan berätta att jag, Kasper, gillar kattmynta nästan bättre än katterna gör.  Dom där mössen är himla söta dessutom, som gjorda att tugga ordentligt på.


 Reglerna när man mottagit denna award är
1. Tacka den som man fått den ifrån och länka tillbaka.
2. Du måste berätta något som är värt att fira/något du är glad över.
3. Skicka awarden vidare till mellan 1 och 12 andra bloggar.


1. Än en gång, tack snälla Kjelle Bus, mössen är jättesöta, och du är jättetrevlig!

2. Fira och fira -  Myse säger att han i alla fall är den som har mest att vara glad för, eftersom han förra året vid den här tiden bara var sisådär 5 månader gammal och levde hemlös och ensam på egen tass! Nu är han våran och får sova inne var och när han vill. Mat, kärlek och sällskap får han också. Här sover han tillsammans med svarte Filip.


3. Sedan väldigt länge gör vi så att vi ger awards vidare till alla som har en blogg och tittar in hos oss. Den här gången i  synnerhet till den som själv är eller har tillgång till minst en katt. :) Det är klart att ingen själv kan vara mer än en katt, men ni fattar vad vi menar, va´!

--------------------------------------

Och nu ska vi slappa vidare här hos oss. Matte säger att hon ska se ett teveprogram på datorn först, är visst nåt om amerikaner som är här och tävlar, och sen ska vi göra natt.

När matten ser på datorn gör jag något mycket bättre! Jag ligger framför kaminen, ser in i elden och filosoferar. Mycket bättre sätt att ta vara på livet, tycker jag.
10 kommentarer:

 1. Grattis!
  Den awarden var ni värda! (JA, jag räknar faktiskt in både matten din och kattgänget! Ni är ju liksom lite "medskyldiga" allihop även om en bara är det i form av sekreterare.)
  Det där programmet med tävlande amerikaner kan faktiskt vara bra trevligt! Jag lär mig t.o.m. en del om Sverige jag med ibland:) Och det verkar vara ett trevligt gäng i år med, fast jag tycker de som åkt hem hittills kunde varit kvar ett tag... (Men jag vill ju inte skicka hem någon alls egentligen.)
  Petrus har i alla fall knaprat i sig lite ost! Han tackar för krya på sig-hälsning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den lite smått medskyldiga sekreteraren hälsar och tackar för att hon också uppmärksammades. :D Okej då, för en gångs skull!
   Om vi delade ut awards individuellt så skulle ju NI vara de första som fick den! Ta den, vet jag, ni uppfyller alla kriterier!

   Matte tycker att amerikanerna möjligen får en alltför klyschig bild av Sverige, men vi får ju bara se en liten del av vad de upplever. Och de verkar ju själva nöjda.
   Men visst är det synd att programmet måste bygga på utslagning, borde kunna finnas nåt annat koncept.
   JAG tycker i alla fall att elden i kaminen är finare att titta på!

   Radera
 2. Så trevligt med en sådan award, grattar gör vi :D
  Kaminbilden är den absolut bästa, så härligt det ser ut. Dags för mig att åka hem till matteföräldrarna och be dom göra upp en brasa till mig, eller ännu bättre- bastun kanske :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh, en bastu! Nån sån har jag aldrig sett! Men jag har hört att det ska vara bautavarmt där. KAN det verkligen vara skönt?
   Du får väl be matteföräldrarna låta dig prova båda varianterna och sedan välja vad du föredrar - brasa eller bastu.

   Radera
 3. Vad roligt med en award! :-D grattis!!!
  Det där programmet brukar min matte också titta på och hon tycker det är riktigt spännande och intressant och sorgligt säger hon, jag brukar inte titta så vet inte vad hon pratar om dock! Hade gärna också legat framför en brasa sådär :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar ju inte heller titta på några program, gillar mycket bättre att titta på kaminbrasa eller helt enkelt bara sova skönhetssömn.
   Det är mysigt framför brasan. Där kan man värma sig en stund, och sen svalka sig nån annanstans.
   Så där kan man hålla på, fram och tillbaks, och skaffa sig lite omväxling. :D

   Radera
 4. Grattis till awarden!
  De där mössen skulle Asagänget med glädje ta hand om. Sen skulle jag ha ett gäng med groggy katter.
  Brasa är mycket bättre än tråkTV säjer både jag och matte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, ta awarden, du också! Du uppfyller alla kriterier - men din matte är ju lika trist som min! Säger att ALLA SOM VILL ha den får den!
   Fast jag förstår dom. Vill ju inte heller välja och så.
   (Matte håller fortfarande på att hämta sig - hon har varit ute på liksom dubbla äventyr. På IKEA...)

   Radera
 5. Inte ett dugg förvånande att du och katterna fått en award! Har aldrig provat på kattmynta. Hussen säger att man ska vara försiktig med droger. Myse är verkligen någon att fira och även din ständiga sekreterare som sett till att han fått komma till ett lyckligt och kärleksfullt hem och dessutom ser till att lämpliga delar av ert liv hamnar på bloggen... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehehe, du har kanske läst nästa inlägg nu! Myse är en jätteglädje - men nog kan han ställa till det alltid!
   Han får ALDRIG mer göra nåt sånt, säger matte! Men hon är fortfarande snäll och kärleksfull. Har liksom varit med förr, säger hon. Vad hon nu menar med det. :)

   Radera