tisdag 13 september 2011

Tomt och innehållslöst...

Vill bara tala om att det råder bildtorka i dag också och jag har inte gjort nåt särskilt alls. Bara tråkprommisar, dvs riktigt tråkigt är det ju aldrig, för det finns alltid massa skojiga lukter utefter vägarna. Minst lika många som i skogen! Väldigt intressanta, dessutom.


Hur som helst - det är så här jag har det just nu.
I dag har matte rapporterat om Mysan, om nu någon verkligen skulle vilja veta...

Natti!!

8 kommentarer:

  1. Här är det oxå tomt och innehållslöst just nu. Men vi fick ju se några snygga bilder på dig iaf:-)

    SvaraRadera
  2. Här är minst lika tråkigt om man bortser från förmiddags svängen som skedde i något så när torrt väder. Nu regnar det så det syns inte ut, blir nog soffan och någon snabbvända för nån etta. Matten tycker det men inte jag som är utrustad med festblåsa, hihi.

    Taxpussar.

    SvaraRadera
  3. Vet du vad, Kasper? På tävlingarna i Vingåker i söndags fanns det två likadana som du. Fast dom var bara publik som jag. Fast snygga.

    SvaraRadera
  4. Måste vara bättre med tomt och innehållslöst än med min promenad idag. Återkommer nog med den i morgon, för nu ska jag natta hussen... Kramis!

    SvaraRadera
  5. Emma o Malte - javisst, alltid nåt... men när jag gäspar ser jag inte riktigt klok ut, tycker jag. Tycker att jag kommer mer till min rätt på den andra... ;)

    Hillman - här är världens ruskväder, den där stormen Katja härjar runt knutarna. Tur att stora granarna precis vid huset är fällda!

    Rudi - "bara publik som du. FAST snygga."
    VAD menar du - du är ju supersnygg! Precis som jag, hehehe... Bra att mina "fränder" visar upp sina vackra sidor. :)

    Ludde - måste vara nån sorts vådlig promenad när det är bättre med tomt och innehållslöst!
    Och nu ska jag gå och natta matte (förresten viner det storm runt knutarna...)

    SvaraRadera
  6. Som du ser ut på andra bilden ser Assar ut här en hel del också;Ska vi aldrig GÖÖÖÖÖRA nå't???
    Regn och regn och regn... Det ÄR faktiskt uppehåll då och då men så fort man tar ut en amris (eller ännu värre en havanais utan overall...) så börjar det regna igen...
    Verkar sitta någon däruppe och kika: "TITTA! Eva är på g med långhårig hund! Skruva på kranen!!!"

    SvaraRadera
  7. Självklart vill alla veta allt om Mysan!
    Fast vi har ju kollat hos din matte och matte har läst mejl osv.........

    SvaraRadera
  8. Eva - ibland är livet faktiskt rätt trist! Visst är det skönt att sova, men det får väl vara måtta! Just nu skiner solen hos mej, så vi ska strax gå ut. Men stackars er, som tydligen är så utsatta för illvilja hos "någon däruppe", hehehe... ;)

    Sigge - jag är "rädd" för att det kan bli en hel del Mysan hos både mej och matte i fortsättningen. Så det är tur att ni vill veta - just nu har hon hittat världens gömställe, bakom julsakerna längst in i ett hörn under kontorssängen! Jag och matte vet, för vi både såg och hörde när hon tog sig dit. Annars ligger hon mest i någon fåtölj eller på nån soffa. Eller i papperskassen. :)

    SvaraRadera