onsdag 1 februari 2012

Myse: Det är ju KASPER som är busen!

Idag har jag och Kasper vaktat huset tillsammans. Åtminstone tror jag att jag är en lika god vaktare som han är. Jobbigt var det, matte var borta i fem timmar!!!

Men Kasper alltså - han har förstört min bästa mus! Den allra roligaste. Han har ätit upp den, matte hittade en liten blöt och sorglig rest när hon kom hem. Hon blev rädd också, för den hade något i sig som skramlade. Och under "skinnet" var den alldeles hård.

I alla fall fick Kasper skämmas. Och matte fortsatte att vara orolig.

Men sen kräktes han upp alltihop! Både "skinn" och innanmäte.

Kan ni fatta att matte blev glad då! För om min mus skulle ha försökt vandra ut i världen andra vägen, då vet man aldrig vad som kunde ha hänt. Då hade nog Kasper också fått besöka vetten och få en fåntratt på huvudet!  Det har man minsann haft en gång förut. Ni ser, va, hur kul han tyckte att DET var!!

Men min bästa mus - den är faktiskt borta!!! Och matte har satt lock på plastgemburken! Hon tycker inte att jag ska fortsätta att fiska upp och tugga sönder plastgem! Kärvt!!! Men jag ska nog hitta på nåt annat att roa mig med... ;)

13 kommentarer:

 1. Vilken buse!! Ja att äta upp olämpliga saker har vi varit med om här oxå, snacka om att det är svettigt innan det kommer ut igen :-)

  SvaraRadera
 2. Så skönnt att Kasper spottade upp musresterna!!!
  Och du pysen - du fick ju 4 nya bollar! Och burboll med mus i! Och fisksvansmusen har du. Inte mycket att klaga på tycker jag.
  Plastgem som kan fastna i magen kan betyda ny tur till Animalen och DEFINITIVT fåntrattstvång! Tänk på det...:)
  PUSS!

  SvaraRadera
 3. FYYYY på dig Kasper som åt upp Myses musebuse !
  Men det var ju jamars tur att den kom upp , så du slapp att åka till vetten i alla fall.
  Sånna där fåntrattar är ju inget vidare kul att behöva ha på huvudet :(

  SvaraRadera
 4. När matten är borta dansar inte råttorna på bordet, dom hoppar ned i Kaspers mage! Inte kan väl Kasper lastas för att museländet hoppade rätt in i gapet på honom. Han försökte säkert värja sig efter bästa förmåga... Kramis!

  SvaraRadera
 5. Hugaligen.. Vilken tur att allt gick väl. Matte berättade att min föregångare,Ozzy, var en sån som åt och tuggade på allt möjligt.
  Jag själv föredrar oxöron bättre än leksaker när det gäller att inmundigas.. Tjingeling

  SvaraRadera
 6. Emma o Malte - han kunde väl käka upp sina EGNA saker, om han nu måste käka upp nåt! Han har massor med grejer, men han tycker kanske att dom är för stora...

  Eva - tror du att han kanske skämdes och ville lämna tillbaks musen till mej? Men möss i det skicket vill jag minsann inte ha!! Inga fler plastgem för mig, det säger matte också. Synd för dom var JÄTTEKUL! Och JÄTTEMÅNGA!!

  Kjelle Bus - BRA RUTET, Kjelle!! Det gick minsann fram till Kasper!
  Tror faktiskt att jag är lite tuffare än han, för han tog inte av sig sin tratt. Jag slet minsann av min, jag! :)

  Ludde - jaså, du tror att det var SÅ det gick till? Jaa, i så fall var det ju himla synd om Kasper förstås. Jädrans mus jag fått av min matte!!! Men nu är den ju redan död, så den fick ju sitt straff... Får fundera lite på hur jag ska ta itu med matten...

  Gizmo - jag tror att Kasper egentligen också gillar ox- och grisöron bättre än hårda möss med mjukt skinn. Så det var kanske som Ludde skrivit... ;) Jag ska nog förlåta Kasper.
  (Förresten så gillade han ju mitt öra också, men mest var det nog vettens salva han ville åt...)

  SvaraRadera
 7. Men vad pysslade Kasper med+
  Jag ska tala allvar med honom nästa gång vi ses!
  Man ska ALDRIG äta upp katters leksaker så är det bara!
  Synd med gemburken men du hittar säkert nya skoj saker att roa dej med!

  SvaraRadera
 8. Sigge - tack kompis, för att du talar med Kasper! För så här kan jag ju inte ha det!! Jag äter inte upp HANS grejer (tuggar bara lite på dom), och då ska han inte käka upp mina.
  Mattes skrivbord är överhuvudtaget rätt kul, men gemburken var liksom extra rolig. :(

  SvaraRadera
 9. Kasper blev nog bara lite avis, för att du har så mycket kul grejer så han ville oxå lattja lite, hihi.

  Krya på dig Myse och ha det så skönt med Kasper, alla andra katter och matten.

  Taxpussisar.

  SvaraRadera
 10. Tur det gick så bra kasper. Låt bli saker med skrammel i sig.

  SvaraRadera
 11. Hillman - Det fåniga är ju att Kasper har en massa egna saker, dom är både fler och större än mina!!!! Han har egna bollar också - men det är klart, just någon MUS har han ju inte.
  Det har inte jag heller nu... :(

  Cruella - jag ser och hör ju på matte att jag ska låta bli dom där grejerna. Ska låta bli Myses små bollar också. Ska leka med mina egna grejer, säger hon.
  Kan HON säga, som skulle få leka med både mina och Myses saker, om hon ville!!!

  SvaraRadera
 12. Jaså, är ni båda lite busiga. Den ena äter möss och den andra gem.. Mjo, jag säger då det, hoho. Ni får allt hitta på bättre saker att fördröja tiden med, saker som inte behöver vara lika farliga. Man kan ju få så hiskeligt ont i magen om man får i sig sådant som inte riktigt hör hemma där. Men till ditt försvar Kasper, du var ju säkert hungrig eller hur? ;o) Och Myse, jag hoppas du får en ny mus som du kan bli lika förtjust i.

  SvaraRadera
 13. Nisse - TACK Nisse, äntligen nån som förstår mig! KLART jag var hungrig!!! Jättehungrig!!!!
  Myse hälsar occh säger att han också hoppas på en ny lika mysig mus. :)

  SvaraRadera