lördag 25 februari 2012

Missförstådda jag!

Hörrödu matte, varför har du lagt en pingisboll i din toffel, frågade jag.  

Vet du inte? Är det inte DU som lagt dig den? Nej, det är förstås våran buse!  


Förresten kan jag berätta för er att den där gröna skojiga saken på klösbordet, den har jag tuggat sönder!
Den syns bättre om ni klickar på bilden.

Trodde jag skulle komma undan med det  här, men icke. Matte hittade den blöt och skadad.... Bredvid mig. Hon blev sur. Nu har jag ätit upp tre möss och en groda eller vad det nu är. Plus en boll.
Är väl inte så farligt mycket!!!
Han har många grejer kvar, ju!!!
Jag känner mig missförstådd! Rentav illa behandlad!

18 kommentarer:

 1. Har matten riktiga bevis för dessa anklagelser? ;D

  SvaraRadera
 2. Hm? Missförstådd? Är det något som katterna förstått men inte du? Och du, varför lägger Myse sina tuggade blöta bollar bredvid DIG? Tror han kanske att DU vill ha dom? Konstig misse... Kramis!

  SvaraRadera
 3. OM du nu är skyldig till brotten så kan man ju bli riktigt orolig. Sånt ska ju inte gärna passare genom *systemet*
  Vi håller på att det är busens fel
  ;-)

  SvaraRadera
 4. Cruella - njae, jag har ju erkänt, fast jag hävdar att jag var i min fulla rätt. Myse får låna mina grejer, då ska jag få låna hans!!!

  Ludde - Det KAN inte vara så att katterna förstår NÅGOT bättre än vad jag gör! Jag är ju i alla fall hund!!! (Väldigt dåig kvalitet på hans saker, förresten!)

  Gizmo - Det ÄR busens fel, och naturligtvis mattes! Usel kvalitet på grejerna hon köpt! Liiiite borde dom väl i alla fall tåla...

  SvaraRadera
 5. Dålig kvalitet absolut! Nog ska väl missegrejerna hålla för lite hundtugg?! Kan väl aldrig vara ditt fel?!

  SvaraRadera
 6. Rudi - precis vad jag säger också! Matte har försökt laga den där gröningen. Jag tänker faktiskt prova om den håller bättre nu. I morgon, tror jag... ;)

  SvaraRadera
 7. Hallå hade det inte varit bättre om du lagt den bredvid myse istället? Då tror vi garanterat att du kommit undan med "brottet":-)

  SvaraRadera
 8. Jag tror inte alls att det är du!
  Självklart så är det Myse som lägger sakerna bredvid dej när han tuggat sönder dom. Allt för att du ska få skulden!

  SvaraRadera
 9. Hmm, Kasper, kanske skulle du be om att få Grisöron eller annat att tugga på som Myse låter bli? För det e väl han som ligger bakom... Inte kan du ha...?

  SvaraRadera
 10. Får du inte en enda tugggrej för hundar, när matte är i affären? Kattleksaker får hundar ju bara väldigt ont i magen av. Klart att du blir tuggsugen, när du ser hur den där lille härjar.
  Snart får han nog gå ut och busa, så att du får det lite lugnt omkring dig.

  SvaraRadera
 11. Emma o Malte - antagligen hann jag väl inte flytta på gröningen, eller så fick jag hjärnsläpp... Hoppas på bättre lycka nästa gång. :)

  Sigge - dom är nog listigare än man i förstone tror, dom där katterna. Framförallt slyngelvalpar som Myse!

  Pelle - klart jag borde få grisöron och tuggben och märgben och sticks och knorrar och baconrullar m.m. i MASSOR! Oavbrutet. Hon är för dålig på att muta mig, hon min matte...

  Lilla Maja - mina tugggrejer och leksaker är inte ETT DUGG ROLIGA jämfört med Myses! Min grejkorg är visserligen stor, men full av totalt ointressanta saker. Jämfört då med Myses grejer. Fattar inte att matte ALLTID köper trista grejer åt mig och roliga åt Myse!!!
  Hjälp mig att hålla tassar för att det blir varm vår snart, så att vi kan ha öppna dörrar och Myse få gå ut och in som han vill!!

  SvaraRadera
 12. Jag tycker det är bra att du prövar om katternas leksaker håller bra kvalitet eller inte, och ja... du ser, dom var ju inte alls bra. Nu vet matte det. Hade inte du tuggat sönder dom hade ju inte matte vetat vilken usel kvalitet kattleksaker har. Bra jobbat Kasper. Och visst brukar det vara så att andras leksaker alltid är roligare än ens egna!! Konstigt...

  SvaraRadera
 13. Vi tycker att du är en superbra leksakstestare....det inte en hund kan hålla helt är inget för en katt att ha heller.
  Där med basta!!
  Bra jobbat.
  Vov o kram!

  SvaraRadera
 14. Har din matte säkrat några DNA bevis ??
  Annars så tycker jag att dessa anklagelser är minst sagt orättvisa anklagelser din matte kommer med !!

  SvaraRadera
 15. Inte lätt att veta vilka leksaker som är till dig och vilka som är kissarnas... här hemma måste matte dela på våra saker så att katterna får ha sina leksaker i stora rummet och när dom leker får vi inte vara med...taskigt tycker vi men bra tycker nog katterna...

  SvaraRadera
 16. Laika - verkar vara genomgående usel kvalitet på kattsaker! Alla katter borde slå sig samman och klaga, tycker jag! (Då skulle t.ex. jag slippa en sur matte, för den händelse jag lånar nån ny grej nån gång.)

  Grabbarna boys - tack för stöd och förståelse och support!
  Där fick hon allt, matte min... :D

  Kjelle Bus - precis!! Matte liksom bara slänger ur sig anklagelser till höger och vänster! Kanske jag skulle försöka stämma henne för ärekränkning eller nåt.

  Ina och hela flocken som gillar att äta kattleksaker - jag KAN nog skilja på grejerna egentligen, men jag tycker bara att det är så himla orättvist!
  Dessutom har jag väldigt få dörrar i mitt hus, så här skulle ert system inte funka.
  Men snart får nog Myse gå ut, och då behövs inte alla leksaker längre. För allihop är hans, mina andra katter bryr sig inte ett dugg om såna där barnsligheter...

  SvaraRadera
 17. Så klart att du är lite avundsjuker, för då käkar man gärna upp kompisens leksaker, hihi.

  Taxpussar.

  SvaraRadera
 18. Hillman - Myses grejer ÄR kuligare, tycker jag! Och så känner jag förtås ett visst ansvar, måste ju kolla kvalitén på hans saker... ;)

  SvaraRadera