fredag 19 augusti 2011

Katten infångad - allt väl!

I all hast - gäst strax på ingång...

Lilla kattan är fångad, nu finns hon i mitt "badrum", dvs där det finns toa och dusch. Hon är helt lugn, ammar inga kattungar och är såvitt jag kan se inte ens gravid. Undrar vad "sommarfamiljen" fått det ifrån. Sigges matte får avgöra om jag har rätt eller fel. Hon har ju t.o.m. haft kattuppfödning.

Lilla söta kattan är helt lugn, började tvärt att både äta och dricka! Är kelig - jag har till och med fått lyfta upp henne i knäet, och då spann hon!!! Dörren till toan är stängd, men hon verkar helt tillfreds. Enda gången hon jamat förtvivlat var när jag i morse fann henne instängd i grävlingsfällan. Hon reagerade inte ens på att åka bil!!!!

En visserligen oskarp, men dock bild!

En sån lättnad!
Hon är ju så vansinnigt söt och rar - om jag av andra skäl kunde,
så skulle jag definitivt behålla henne själv!!!!
.

12 kommentarer:

  1. Grattis till enunderbart fin fångst! Helena var nyss här på jobbet och då berättade hon den goda nyheten!Är kattan dessutom "ogravid", desto bättre!

    SvaraRadera
  2. Din matte är verkligen en hedersknyffel! Så hon har ansträngt sig för att få lilla katten till ett bra hem. Så skönt att hon fått mat ock kel. Nu tror vi på ett lyckligt slut.

    SvaraRadera
  3. Lena och kattflocken19 augusti 2011 kl. 14:22

    Dagens bästa nyhet!!!! Det gjorde ni jättebra, du och matte.

    SvaraRadera
  4. Så skönt att allt nu verkar väl på kattfronten...Tycker också att Din matte har gjort ett bra jobb.

    SvaraRadera
  5. Rapport.
    Frid råder i tortyrkammaren, Askur smet in och hälsade med att tvätta henne på huvudet.
    Enligt matte så bara hon spinner och spinner.
    Kliver ur buren också och har varit på lådan.

    SvaraRadera
  6. Vilken glädjande nyhet här i bloggosfären :-)
    Vad skönt att ni äntligen fick tag i kissekatten och att hon nu är i tryggt förvar!!
    Skönt om där inte var några valpar också.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Fick syn på Sigges blogg först och har jublat och gråtit se'n dess! Det är så underbart att ni fick in henne! Och vilket bra namn ni valt! Hon såg verkligen ut som en liten Mysa redan på första bilden du visade.
    Och vilken bra fosterpappa Askur kan bli, med det välkomnandet:) Nu kommer jag att sova bättre och helgen blir toppen!
    Tack, Kasper o matte för att ni envisades!
    PUSS gubben!

    SvaraRadera
  8. Britt Marie o Rudi - vi är så himla glada, vi också! Fast matte önskar att hon kunnat behålla henne...

    Ludde - här har matten faktiskt gjort något riktigt bra, så jag håller med! Men det allra mest braiga, det får ändå Sigges matte stå för. Vi har ju strängt taget bara gjort förarbetet!

    Lena och kattflocken - du kan tro att matte också var fantastiskt glad! Vi har inte bara fångat in henne, vi hittade ju en helt underbar liten varelse, en så (kanske förvånande men dock) TILLITSFULL liten kattflicka. När hon bestämt sig för att matte inte var varken farlig eller illasinnad. (Matte är störtförälskad i henne!)

    Kikkan - ibland kan hon göra en och annan riktigt bra sak, min matte. Men hon borde öva sig, så att de blev ännu fler. Tycker jag!

    Sigge - jag läste om Askur hos dej. Bara helt fantastiskt underbart! Hon måste ha haft det tufft utomhus, eftersom hon så uppenbart är lycklig över att vara inne, under tak. Himla tur, inte minst i kväll. FY TUSAN, vad det regnar!!!!

    Emma - Helt underbart känns det, och i natt ska jag och matte sova gott! Det gjorde vi inte i går natt. Nu är det allt valpar gå gång, men det såg vi inte förrän lilla Mysan tyckte att vi skulle klia henne på magen. Men det ordnar sig, tur att hon slipper få dem utomhus kanske i början av oktober. Det hade varit fruktansvärt!!!

    Eva - Vi kommer också att sova bättre i natt. Matte har på känn att Mysan suttit i fällan hela förra natten.
    Hon är en helt ljuvlig katt! Underbart att Askur välkomnade henne som han gjorde. Det går säkert jättebra med Sigge också, även om det kanske tar nån dag.
    Vi är så tacksamma att vi lyckades, och jag tror att alla samlade goda tankar har hjälpt oss.

    SvaraRadera
  9. Sån gullig misse, hur kan man vara så hjärtlös att man lämnar en sån sötnos vind för våg, det är för matte och mig en gåta. Hoppsa att allt löser sig till det bästa och att hon får ett riktigt braigt hem, men jag är säker på att hon kommer att få det Sigges matte är en mästare på sånt.

    Taxpussar i mängd.

    SvaraRadera
  10. Hillman - jag och matte fattar inte heller hur någon kan bära sig åt på det sättet. Hur tänker man, och kanske framförallt, hur KÄNNER man inför liv och medvarelser?

    Men nu känns allt bra. Mysan visade sig vara en helt underbar liten katt! Matte tänker åka och hälsa på henne så småningom! Hon blev störtförälskad, nämligen.

    SvaraRadera
  11. Så underbart att allt har ordnat sig, ni har jobbat bra!
    Svårt att stå emot mysiga missar men förstår att huset kan kännas fullt som det är. Här får vi hela tiden försöka stå emot djuriska frestelser;-)
    Lycka till fortsättningsvis.

    SvaraRadera
  12. Skogsfrun - kan säga att den här gången var det extra svårt att stå emot. Du skulle ha sett katten när hon kom hem till oss! En mysigare och med tillitfull katt har matte aldrig träffat - och sån var hon efter allt hon varit med om, inklusive att matte placerat henne i en bur (fast iofs gick hon ju in i den själv, från fällan) och kört iväg med henne och släppt ut henne i en totalt främmande miljö!

    Matte är störtförälskad. Och hade hon inte märkt att Sigges matte var på väg att också bli det, så hade hon nog trots allt tagit med sig Mysan hem igen!

    SvaraRadera