fredag 17 juni 2011

Supertrevligt hos Ludde!

Jag har hälsat på hos Ludde!! Kan tala om att matte sin vana trogen först körde runt och runt och runt i samhället utan att hitta en väg som Eniro sagt att hon skulle åka!

Till slut stannade hon, lyckades småningom vända kartan rätt - men sen så åkte hon FÖRBI Ludde! Jag skällde, han skällde inifrån sin trädgård - men matte, hon fortsatte!!!! När vägen tog slut vände hon, och som tur var stod Ludde ute på vägen när vi skulle fara förbi för andra gången. Luddes matte stod där också.

Himla tur!

Matte blev så fascinerad av det vackra huset och den fina, fina trädgården med alla sina dofter att hon glömde ta en bild på min utsökta lunch! Så jag snodde helt enkelt bilden från Luddes blogg - det är säkert hans husse som har tagit bilden!!

Har ni nånsin sett nåt så smarrigt!!! Och här snålade dom minsann inte som min matte gör - min portion var lika stor som Luddes! Trots att han väger fyra gånger så mycket som jag, och trots att jag hade ätit upp en hel del av hans frulle som han inte ville ha!!! Och så hade jag ju ätit min egen, förstås.

Matte bjöds på rimmad lax och dillstuvad färsk potatis - kan säga att hon NJÖT! Och så jordgubbar med vispgrädde. Och kaffe med rulltårta... Så nu kommer vi att rulla i säng om en stund. Rulla ännu mer än vanligt, alltså. Dvs matte rullar, inte jag!

Det var jättefint hos Ludde. Så där skulle jag kunna bo, faktiskt! Lär visst finnas en sjö en liten bit därifrån också, men den såg vi aldrig. Nästan enda gången matte kom ihåg kameran var när jag och Ludde letade ben i hans stora vattenskål.. och då tog matte en liten film som blev urdålig!



Hon skyller på att solen sken på kameradisplayen så att hon inte såg vad hon gjorde. (Det finns en bättre hos Ludde.)

Här ser ni i alla fall att Ludde minsann hade fått tag på sittt ben (tror han fick hjälp!) medan jag fortfarande kämpar.


JÄDRANS BEN ATT VARA ENVETET!!!!!

Men Ludde verkar rätt nöjd med sitt benletande...

Så här fint var det att sitta och äta lunch på Luddes jättestora altan!  Och gissa om de där schersminerna doftade härligt!


Luddes tomt ser liksom inte alls ut som min...

Förresten - dom till och med flaggade, bara för att jag skulle komma! Eller i alla fall nästan bara därför. Var visst nåt om nån namnsdag och sånt också...

Matte och jag tackar för en supertrevlig dag, och jag hoppas vi ses snart igen.


8 kommentarer:

  1. Vilken dag ni haft!! Alla kommer vilja åka till Ludde, sicket käk!!! Jösses det vattnas i munnen!!

    Tack för fina ord på vår blogg, det värmer så gott!

    Ha en go helg och var rädda om varandra!!

    SvaraRadera
  2. Säger bara;TUR vår matte inte kör bil! Vi skulle bidra med alldeles för mycket utsläpp pga allt virrande det skulle bli! TUR du fick syn på Ludde och att han ropade!
    Vi är alldeles väldigt nästan-löjligt superduperavundsjuka!!!!!
    På lunchen, på vattenleken, på mattens lunch i underbar omgivning, på blommorna, på... ALLT!
    (Fast vi fattar inte hur 17 du fick plats med så mycket i magen?!?)
    PUSS!
    (Nu måste vi in hos Ludde och kolla, så blir vi väl ÄNNU grönare...)

    SvaraRadera
  3. Klart att du fick BILDEN också! Den hörde ju liksom till! Vilken tur vi hade med vädret också. Vi har just varit ute på en blöt svampskogspromenad, och nu ska jag ligga och vänta på att det är dags för fredagsmys, för DÅ ska jag mumsa i mig ORDENTLIGT ur påsen jag fick av dig. JÄTTETREVLIGT att du och matten kom, och snart är det ju dags för kolmilan i Skottvång, så då ses vi igen! Kramis!

    SvaraRadera
  4. Vicken trevlig dag som du och din matte haft, med massor av god mat i vacker omgivning. Matten ylar om att de där buskarna vill hon oxå ha men det går inte här uppe i zon 8, snacka om fjällvärld, hihi.

    Taxpussar

    SvaraRadera
  5. Nu är vi många som är avis på dig! Mys-Ludde som värd! Ben och värsta lunchtallriken och bad och allt roligt fick ni ju ha! Och nu hittar ju din matte dit, så nu kan du tjata på ett reprisbesök snart :-)

    SvaraRadera
  6. Stella och Doris - ja, kanske ska ordna kö. Jag kan ordna den och ta upp entré... ;)

    Jesper/Assar - antagligen tur att matte Eva inte kör bil, då. Det räcker med MIN matte som ställer till det i miljön! ... Hehehe, jag har en YTTERST töjbar mage! ;)

    Ludde - du får visst ställa till med ett rejält partaj så småningom, tycks det...

    Hillman o Illersson - synd att ni inte kan ha schersmin där hos er! Tacksammare buskar finns nog inte, dom växer till och med på MIN TOMT! Och det vill inte säga lite.

    Rudi - Jag är faktiskt inte säker på att matte hittar - för vägen därifrån var liksom inte alls samma som vägen dit. Den var i alla fall mycket kortare! Men kanske om hon skärper sig. :)

    SvaraRadera
  7. Vilket lunch kalas Ni var bjuda på med en av den underbara Svenska sommarmaten. Fast Dina & Luddes lunchtallrikar ger mig också lite hemlängtan. Får kanske ta mig en sväng ner till IKEA och handla lite ätbart.

    SvaraRadera
  8. Men vilken skoj dag du hade då!
    Filmen kan jag inte se, av nån anldening vägrar min dator alltid öppna filmer som ligger på blogspot bloggar.
    Den där lunch tallriken kunde jag lätt ha smällt i mej.
    Matte har fixat så att thundershirt kommer till lägret och lämnas till dej i Skottvång

    SvaraRadera