måndag 6 juni 2011

Mera bad bev det!

I går ville vi se en sjö som vi aldrig tidigare varit vid. I ett naturreservat. Blev lite konstigt, för allra finaste platsen med bänkar och dass och sånt, den hade tre familjer helt lagt beslag på. Måste väl ha varit tre familjer, för det stod tre bilar på parkeringsplatsen.

Dom hade slagit upp det största tält matte nånsin sett (bortsett från storparty- och cirkustält). Ett vanligt tält ser ni bredvid, cerisefärgat.


Ett par killar kom rusande utefter stranden, men dom hälsade inte ens tillbaks på mej och matte, dom bara blängde!!!  Vi fortsatte en bit utefter sjön, men ett par vuxna hade lagt beslag på dom klipporna också! Dom vände demonstrativt bort huvudena när vi gick förbi. Då vände sig matte om och tog i alla fall bilder på "sommarstället".

Jag var kopplad, för det ska man vara i ett naturreservat. Det står så på skyltarna. jag till och med badade med koppel (så länge vi var inom synhåll för sura tältarna).
Fast det är klart att jag badade normalt också! :) Vi gick ifrån dom där surisarna! Kändes bra.
 

Kan också rapportera att på myrfronten är allt lugnt. Ingen enda myra på kontoret. Snart kan nog matte flytta tillbaka några blommor. Finns inga myror i köket heller. Söker dom sig till glasrummet så är vi beredda där också.
Och så vill jag säga att jag gillar det här med nya och "riktiga" bloggen!
Finns visserligen en massa nackdelar jämfört med tidigare, men fördelarna överväger. SÅ mycket enklare, för både er och mig (och matte).  


TITTA! Jag fick visst till en smiley också!!! 


6 kommentarer:

 1. Klart att det blir trångt om bästa platserna så här års. Matten får kanske tillverka ett litet badkoppel för naturreservat. Behöver väl inte vara mer än 5 centimeter långt och kunna tåla vatten. Stadsfolk blir lätt sura när dom tvingas sova i tält och inte har lust att dela med sig av naturen... Kramis!

  SvaraRadera
 2. Aha, varför inte flytta myrorna till det stora tältet!!!. Härliga badbilder, småler oftast när jag ser ordet BAD.. Brukar säga att jag ska till THE BAD HOUSE när jag masar mig iväg för lite motions simmning. Skylten på dörren till ett badrum hos oss där det står BADRUM gillar våra vänner. ♥♥

  SvaraRadera
 3. Surpluttarna kan ju sitta där i sitt cikrustält och gnöla, bara du får bada när du vill! Åh, vad jag vill bo nära en sjö!

  SvaraRadera
 4. Kunde de inte tältat en bit ifrån? SÅ att andra också kunde våga sig till toaletter och så? Egoister!
  Skönt myrorna verkar bestämt sig att flytta!
  Får se om vi kan hitta nå'n plats att testa bad...(Vi HAR hela Magelungen ganska nära, men matten ska masa sig iväg med buss och så i värmen också...)

  SvaraRadera
 5. Vilka surbullar ni stötte på som tog sån plats...trist! Vackert verkar det ha varit där ni var och skönt att du ändå fick njuta av bad sen, mysigt!

  SvaraRadera
 6. Usch, för sura campare, förresten är det tillåtet att campa i naturreservaten nere hos er? För här uppe får man bara sätta upp tält ett dygn.

  Taxpussar.

  SvaraRadera