söndag 29 oktober 2017

Här igen :)

Efter mattes frustrerande utflykter är vi här igen. Hoppas inte alla har glömt oss! Om matte fortsätter strula så ska hon göra det lite mindre publikt, lovar hon

Bäst det, för vi fyrbenta håller koll.

Jag och Filip gillar att hålla till under "nya" skrivbordet, en arbetsplats som fixats till ganska nara kaminen.  Puffen som Filip ligger på hade matte tänkt ha sina ben på, hon gillar att ha dem högt eftersom hon annars lätt kan få kramp eller nåt.  Helt onödigt tycker Filip, som aldrig får kramp. Han har utsett puffen till sin nya favvoplats, och jag gillar ju att ligga vid mattes fötter. Och det är ju vi som betämmer, framförallt Filip.


Myse däremot, han vill ligga ovanpå bordet, och till slut la matte dit en pläd. Myse bestämmer också. När matte försöker blir det ju bara tokigt.

Det är tur att hon har oss. Om det är vi i alla fall överens. alltid. 😉


Ni ser ju nu att när vi får bestämma, då funkar det!
/Kasper, med kattassistans

12 kommentarer:

 1. Klart det er de med fire bein som bestemmer og vet best. Det er vel litt sånn her i huset også... Så bra at alle problemer er borte, la oss krysse fingre og poter på det! Ha en alle tiders ny uke!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alla problem är inte borta, men nu är de hanterbara, hälsar matte. Den här bloggen fungerar, och det tycker ju vi är huvudsaken. :)
   Kasper, Filip, Myse

   Radera
 2. Men vilket strul ni haft med bloggarna. Nu håller vi tassar och tummar här för att tekniken bestämmer sej för att fungera. Så klart du ska fortsätt blogga.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Efter återgång till fabriksstatus försvann viruset och alla mystiska popupfönster - faktiskt ett varannan sekund!!! - och efter en kolossal massa ominstallationer tycks "rätt" webbläsare fungera, men en annan strular. Det kan jag leva med. Men nya bloggen vägrar funka, så nu är vi ju här igen. Lika gott, förmodligen. :)
   Berit Kaspermatte

   Radera
 3. Ja, nu känner jag mig ännu mer hemma! ☺️ Och Myse vaktar Kaspers lördagsgodis - en Mycket Viktig Uppgift!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Myse tar sin uppgift på allvar. :) Roligt att du noterade den Ytterst Betydelsefulla Burken - pimpad och skänkt av ett barnbarn. :)
   /Berit E

   Radera
 4. Försöker kolla upp var Kasper håller till egentligen. Här och där blir svaret. Somligt blir gammalt och somligt blir nytt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. HÄR är svaret. Tekniken var inte alls på flyttens sida. Fortfarande ogenomskådad tycks den - alltså tekniken - ha bestämt att Kasper ska stanna här. Och då gör förstås matte det också. Sker någon förändring så ska den teknikförankras innan den blir publik. :) Fast vi kanske förändrar den här lite ...

   Radera
 5. Välkommen tillbaka ;)
  Försökte en annan webbläsare för att kunna göra inlägg på min blogg, som du tipsade om. Men då varnade mitt säkerhetssystem för osäker sida. End of story. Bland alla gäss jag fotat i höst fanns en ringmärk (halsband) bläsgås. Lyckats få den identifierad och inom några dagar hoppas jag få berättelsen om den från Nederländerna. Kul! /g

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men Gun, sidan ÄR ju inte osäker. Fast jag förstår dig. Jag anänder Chrome och Firefox, ibland fungerar de ena utan krångel, ibland den andra. Jag skulle inte heller ignorera en varning tror jag, jag fick ju faktiskt in nåt skit i datorn som inte försvann förrän jag gjort en fabriksåterställning...
   Så spännande med gåsen, himla kul att den kunde identifiras. Utmärkt fotoutrustning du har. :)
   Men så synd att du inte kan göra inlägg.
   Berit E :)

   Radera
 6. Ja, utan ER skulle det väl inte bli mycket till blogg - i alla fall för mig. Ni ser ju ut att ha det riktigt mysigt runt matten och datorn i stugan... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant, åtminstone vad gäller oss. Utan oss blev det verkligen inte mycket till blogg. Bara att se hur det gått med först Dagsländor och nu När andan faller på. :D
   Kombinationen matte-kamin-dator - det är något vi gillar! Liksom när du hör av dig och när du får din husse att också blogga. För vi tycker det är superintressant att veta när du gör promenader, när du ser en hare eller katt, när hussen hugger ved och tapetserar. Och hur du uppvaktar matten i köket. 
   Kasper, Filip, Myse

   Radera