tisdag 17 oktober 2017

Inlägg utan värde...


Matte snickrar på en ny blogg, vad nu det ska tjäna till. Jag tycker att den här duger bra, inte minst med tanke på hur sällan hon använder den!

Något annat jag inte förstår är hur någon kan hamna flera meter ner i en skorsten. Det har en kvinna gjort i ett hyreshus i centrala Södertälje. Eftersom hon inte bor i huset har  polisen upprättat en anmälan om "olaga intrång". Det stod i tidningen häromdagen., men den detaljen glömde SVT bort. 
Fortfarande har det inte rapporterats varken varför eller hur hon hamnade där nere i sotiga djupet.

Dator- och telefonröran leve än här hemma, om än inte lika livligt. För det mesta fungerar det nödvändigaste, men igår la plötsligt internetanslutningen av. Oförklarligt. Bara så där. Det här har blivit över. I kartongen ligger både routern och den splitterkabel som Telia skickade i efterskott häromdagen. Matte får dem inte att funka, så vi kör med det gamla. De har kanske åldrats ihop och vant sig vid varandra, matte och gamla utrustningen.


  I övrigt går det mesta sin gilla gång. Inget speciellt händer. Vi går våra mer eller mindre vanliga promenader, matte har som vanligt låtit maten torrkoka på spisen, och den här gången har hon definitivt totalsabbat en gryta, ofta brukar kastrullerna kunna göras rena, men här återstår bara att införskaffa en ny.

Se det här bara som ett livstecken, OM matte lyckas få igång en ny blogg - mer arbete än hon trodde - så ska jag försöka ge henne en spark i baken eller så, så att både hon och jag och katterna får skriva av oss lite oftare. Ny blogg, nytt utseende osv hoppas vi ska ge lite lust och inspiration.

6 kommentarer:

 1. Vi venter i spenning på ny blogg, eller "makeover" av den gamle...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir en ny - men antagligen känns vi igen. :)Matte fortsätter med Blogspot eftersom hon känner sig rätt hemma där. Men bökigt är det

   Radera
 2. Somliga har valmöjlighet. Det har INTE du!!! Att fortsatt få läsa om Kasper och katter känns som livsnödvändigt, helt enkelt, så jag hoppas att snickrandet av ny blogg går vidare och bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, ny är på gång. Så fint att du följer med. Den nya är så pass klar att den nog kan publiceras strax, jag får väl snickra vidare efter hand.

   Radera
 3. Nu har jag i alla fall fått hussen att kolla lite vad som hänt hos andra. Här händer det tydligen hur mycket som helst. Även om inte allt BORDE hända så verkar ni ha fullt upp med ny teknik och gamla grytor. Jag hoppas att MIN husse inte tänker börja med någon ny blogg, för då blir det väl inga fler inlägg i år... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min mattes efternamn stavas egentligen ENVISHET. Bloggstrulet förstärktes ju av virusinvasion i nya datorn, en total systemåterställning visade sig till slut få bukt med eländet. Datorn används ju till så mycket anant än än att blogga med (faktum är att just bloggarna kändes minst viktiga, men det var där hon kunde skriva av sig frustrationen....) Men nu kan hon hantera sina andra åtaganden som att ta hand om en organisations hemsida och e-post, sköta egna bankärenden, kolla på TV m.m. OCH hantera Kasperian, men inte När andan faller på.
   Ett bra namn, annars...
   Hälsa hussen att det säkert är klokast att inte förändra något som fungerar...
   Kasper

   Radera