måndag 9 januari 2017

Men oj, vad hände, vad hände, vad hände...???

Ser att jag tydligen raderat flera inlägg - så himla dumt. Så sällan som jag uppdaterar borde jag vara försiktigare. Jag trodde uppenbarligen att det jag raderade var utkast.

Så borta är bilden på glada Matte med stort M som plogar så fint åt mig, borta är Grynets veterinärbesök, diagnos och gos med Filip. Borta är jul- och nyårshälsningar och bilder, katter i gästsängen, hundar på promenad, samling vid kaminen osv.

Jaja, det finns ju sånt som är värre. 😊
Men väldigt synd på era kommentarer. 😢

3 kommentarer:

 1. Åh! Det gör inte så mycket! Det var i alla fall bättre än inga inlägg alls! Snälla Matte har ju varit med på bild förr och ersättaren kan vi vänta på tills det blir aktuellt. Kommentare var i princip bara: "Läst och förstått." Lite synd på Grynkorvsbilden med fina tröjan och reflexvästbilden. Myse kanske kan få komma med i nästa inlägg så blir han nog glad. Förstår att han blir frustrerad när vädret inte är kattvänligt. Såg just på teven att det blir kallare igen, så det blir väl samling runt kaminen i helgen... Kramis!

  SvaraRadera
 2. Fast jag ser ju att inlägget jag tänkte på ligger ju kvar!!!? Undrar om jag missat nåt? Närminnet är nästan lika dåligt som hos hussen... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja, du har missat massor!! Mattes och mina 3-4 mest intressanta inlägg någonsin, här på bloggen!!! Ujujuj... ;)
   Kasper

   Radera