måndag 21 september 2015

Sällskap

Tänkte inte delta i den här veckans triss, eftersom de bilder jag tog blev usla. Andra, på vänner, känns för privata.

Jag letade efter en illustration till något helt annat, och upptäckte tre andra möjliga, sådana jag tycker om av framförallt nostalgiska skäl.

Katten på bilden lever inte längre, vår kära Petrus. 


Mopsen Mollie lever visserligen, men är nästan blind. Och väldigt osällskaplig. Så hon som en gång var Kaspers lilla fästmö får inte träffa honom längre. Så kan det bli.


De små fjärilarna gick sitt öde tillmötes för flera år sedan. 

Fler fototrissbilder på tema Sällskap finns här.

8 kommentarer:

 1. Skönt att ni ändå har sällskap av varann alla fyra, och att ni dessutom har sällskap av kaminen i höstrusket. Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åsså har vi ju matte också. Det är hon som eldar i kaminen. :D
   Kasper, Maxi, Filip, Myse

   Radera
 2. Äsch då, inte tror vi att de andra blev usla, men dessa var väldigt härliga att se på :) Sällskap är trevligt och vi säger som Ludde, skönt att ni har varandra samt kaminen, oj vad jag och matte saknar en varm kamin, eller en bastu ;) Husse är varmblodig och konstig och fryser nästan aldrig, vi förstår ingenting där.
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, de blev faktiskt oanvändbara, Tagna inomhus.
   Kaminen är verkligen guld värd, tillsammans med fläkten alltså. Säger matte, och jag tror henne. Hon är förresten en riktig fryslort, hon också. Mattar är kanske såna. :)
   Kasper

   Radera
 3. Bra att du ändrade dig, härliga bilder och minnen du delar med dig av

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst, när nu några bilder bara dök upp... :)
   Berit E

   Radera
 4. Nu har jag läst ikapp lite, gäller att passa på när lilleman sover ;-) Vilket tjusigt sopsystem i fått och mysigt att få träffa Grynet även om hennes tvåbenta har en dålig period. Tur att ni kunde hjälpa till och frisera lite, vi hoppas att det snart vänder till det bättre. Vackra fina Petrus, tänk vilka fina fyrfötter som passerat genom era liv! Mollie har vi ju följt lite genom åren här på din blogg, så tråkigt att ni inte kan ses mer. Oj nu vaknar liten igen... full fart ;-) Kram på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir dyrare så här, men jag väljer ändå att utnyttja den nya möjligheten. Känns rentav lyxigt att kunna sortera soporna här hemma, ute i skogen :)

   Ja, många fyrfotingar har det blivit, genom åren. Spår har de alla satt, en del djupare än andra. Som till exempel just Petrus.
   Jag förstår verkligen att du har fullt upp, med både hundar och lille Theo. Du klarar allt på ett suveränt sätt, tycker jag!!
   Berit E

   Radera