måndag 17 mars 2014

Vår eller vinter???

Blir bara bilder i dag, att klicka på. Ni tror kanske att jag gillade all den här nya snön, men det gjorde jag inte alls även om det kan se ut så på bilderna. Jag rullade inte alls, inte ens plöjde! Förresten försvann solen och det blev mulet också och blåsigt. Slaskigt frampå dan.
 
 
 
Okej då, liiite roligt var det med snön, men bara lite. Faktiskt!

12 kommentarer:

 1. Hihi, ja nog ser det ut som att du njöt liiiite i alla fall :D Det är ingen fara Kasper, det gjorde jag med... även om jag hellre vill ha vår nu, men matte har lovat att den kommer och hon brukar aldrig ljuga för mig :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hade faktiskt ganska bråttom in (kan förstås delvis bero på att jag inte fått mat ännu). Även om jag gillar snö jättemycket så vill jag verkligen ha vår nu. Min matte säger samma sak som din, och hon brukar inte heller ljuga. Tror jag i alla fall inte... ;)
   Kasper
   Kasper

   Radera
 2. Här har vi haft 10 plus grader och riktiga stormbyar! Tror faktiskt att jag hade föredragit din snö för det är läskigt att gå ut när det flyger saker i luften!
  Puss från Melody!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här har det bara flugit nya snöflingor i luften, men dom var VÄLDIGT stora!
   I morgon smälter allt i alla fall bort, säger matte, även om det blivit flera minusar nu.
   Kasper

   Radera
 3. Nu är jag verkligen glad över mina långa ben när jag slipper släpa magen i snön! Tur att den verkar töa bort på några dar... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror den kommer att försvinna helt redan i morgon, för mitt på dagen ska det visst bli rätt varmt (men nu är det 3 minusar!!!).
   Jag tycker att du ALLTID ska vara glad över dina långa, ståtliga ben. Det tycker matte också, hälsar hon, och ser väldigt glad ut när hon tänker på dom...
   Kasper

   Radera
 4. Men jisses , har ni fått snö igen ??!!
  Tack o jam så har det bara blåst och regnat här nere :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte suckade och stönade när hon tittade ut i morse! Och mindes hur det hänt att det snöat så sent som på Valborgsmässoafton!!!
   Men så tittade hon på vad SMHI har att säga, så nu fylls vi av hopp igen. :)
   Kasper

   Radera
 5. Ja, det gäller att passa på när snön kommer så här års... Lätt fånget, lätt förgånget. Lite plaskigt, men... snart är risken för återfall över. Sköönt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En del snö låg kvar i morse, och ligger än! Mer ska komma i morgon. Flera minusgrader på nätterna, natten som gick nästan sex!
   Men, som du säger, snart är risken för återfall över. Tror det är aprilvädret vi får redan nu i mars. Hoppas det är så det är.

   Radera
 6. Oj vad snö ni har! Vi (eller ja framförallt matte) är väldigt glada över att vi har barmark fortfarande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. NU har vi minsann barmark, vi också. :) Fast de hann komma ännu ett bakslag med ännu mer snö!

   Radera