torsdag 25 oktober 2012

Höst ute - mysigt inne

Vill bara visa - jag överlistar matte stup i kvarten - eller åtminstone ett par gånger om dan! Titta här, jag och Filip konstaterar att min tuggbensbit passar utmärkt just där, på mattan. Och matte lät den ligga kvar ett helt dygn, tror jag. :)



Jag har haft det urtråkigt ett par dagar. Passat huset väldigt mycket. Det tycker jag är trist. Men så är det ju ibland. I alla fall så har Elsa varit här och hälsat på. Hon smet från sin matte! Redigt gjort, tycker jag. :) 





Det är väldigt mycket höst ute, så nu tycker jag det är mysigast inne. Det tycker katterna också.
Mest ligger jag ju förstås vid mattes fötter (mattegris... jag???).
Men det är väldigt skönt vid kaminen också.




Och så har jag bestämt en annan sak. Jag tänker faktiskt återta min bia!! Den står i närheten av kaminen, utanför kontorsdörren, så jag har ganska nära till matte där också.


Matte tror knappt sina ögon. Men om det nu tar några månader att vänja sig vid en ny placering, så är väl inte det nåt att orda om! Nu ska matte göra den lite mysigare åt mig, säger hon, lägga dit nån mer pläd.

Bra, hon tycker att den duger som den är åt Myse, men tycker tydligen att jag är värd något ännu lite bättre? Fast ibland önskar jag ändå att jag vore katt - titta här!!!

6 kommentarer:

  1. Klart du ska återta din biabädd, den är ju din och du ligger ju som en kung där ;-) Ibland undrar jag om herr maxiatyr går in och lär sig saker av dig ;-) Vi köpte en ny bädd till Tim nyligen som skulle vara extra formbar /avlasta tryck för hans leder mm... han vädrar ligga i den!! Så nu ligger han på golvet istället... gick ju inte så bra...

    Att ligga vid kaminen ser verkligen mysigt ut, riktigt höstmys!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kanske Timsen också behöver lite tid att vänja sig? Några månader så där...
      Nu turas jag, Mysan och Filip om att ligga i bian - just nu ligger JAG i den!!

      Ska be matte sätta in fler bilder på den. :D Så att herr Maxiatyr får se hur herr Miniatyr har bemästrat situationen. :D

      Radera
  2. Det där med att katter kan hoppa upp på borden och kolla... Det är SYNNERLIGEN irriterande!!!
    Jesper o Assar

    SvaraRadera
    Svar
    1. JA!!!! Så vansinnigt orättvist också!
      Vad har egentligen katter som inte vi också har??? Jag bara undrar...

      Radera
    2. De ÄR ju ganska bra på att hoppa... Annars inget anser vi!
      JoA

      Radera
    3. ... och så kan dom ju klättra också, men ANNARS??? Så alltså är allt ÄNNU orättvisare tycker jag nu mot vad jag tyckte förut...

      Radera