torsdag 22 mars 2012

Nu ÄR det ju faktiskt vår!

Matte blev plötsligt så rädd att det skulle krävas ordverifiering för att kunna kommentera hos mej - det gör det väl inte, inte av NÅGON? Dom där bokstäverna är i praktiken oläsliga hos Blogger! Hon läste nånstans att det har införts automatiskt. Efter ett par misslyckade försök att kommentera så orkar man ju inte längre!!!

Förresten är hon jättesur för att det inte går att ändra namnen i Blogglistan!!! Det har det alltid gjort förut. Och så har vi plötsligt bytt adress! Från .com till .se - fast det känns ju inte så tokigt, bara alla gamla länkar  också fungerar!!

Och så tycker hon att det nya gränssnittet är urkrångligt! Fast det gamla finns ju kvar, och det är bra.

Nog gnällt! För i övrigt så gillar vi ju Blogger...

Det har varit en strålande dag i dag. Snön som kom häromdan är borta, så nu vågar sig till och med Myse ut. men han var väldigt tveksam för ett par dagar sedan.  Jag var inte heller förtjust, för den var väldigt blöt och inte alls särskilt rullvänlig.


Men idag var det toppen! En massa leversnittar hade helt plötsligt hittat upp ur marken! Hemma på min tomt! Hoppas det finns nån sorts levermycel kvar i jorden, så att dom fortsätter att ploppa upp!

Allihop gillar vi att vara ute på tomten. Här sitter Petrus och Myse utanför trappen till vår storståtliga - hehehe - entré...Och här busar vi lite till både hunds och katts på baksidan.

Matte kollar blåsipporna som hon hittade under löven häromdan. Nu har dom minsann klarat av att själva ta bort löven. :) Snart blir det väldigt mycket blått i mina backar.Och jag, jag rullar och rullar. :) Ljuvligt! :DOch så rullar jag lite till...  


Myse ligger och tittar på - jag tror han beundrar mig kolossalt!

Men nu ska här sovas - efter nattikexet, alltså!
(Glöm det, sa matte, hon tänker OCKSÅ blogga först!!!)

10 kommentarer:

 1. Ni har det verkligen underbart hos er matte, med *****- service inne och en härligt vild trädgård att busa i. Ibland tycker jag lite synd om alla asfalthundar och lägenhetskatter och dom som är ensamma.

  Idag kommer värmen och matte ska öppna kattluckan i balkongdörren, så kan jag gå ut precis när jag vill. Titta på månen eller sola?

  Efter 10 år ute och inne har jag bestämt mig för att vara inne och på balkongen, förståss. Jag tycker inte om dom där bonnkatterna som flyttade in i huset. Ingen frågade mig om det.

  Ni har ju jättekul med varandra, häftigt när du racar och Myse vågar vara nära. Och Mysebusens burriga svans, ha, ha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt för dig med öppen kattlucka! Sol eller måne? Jag skulle ju välja sol, men ett par av mina katter väljer helst måne!
   Jag tycker också att vi bor jättebra, i synnerhet nu när det börjar växa leversnittar här!
   Rena drömtomten, ju... ;)

   Radera
 2. Nej, här har vi aldrig fått skriva någon ordverifiering! Gillar inte heller det där nya, då man nästan ger upp när man ska kommentera för att man aldrig får rätsida på de där bokstäverna.
  Vilka härliga vårbilder på er det var här idag! Ni ser verkligen ut att njuta av våren. Den har verkligen kommit här med, men matte är dålig med fotograferandet när vi är ute nu.
  Undra om det börjar växa leversnittar här också snart då?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våren är härlig! Min matte är också dålig med fotografering, har oftast ingen kamera med sig. Men här hemma finns dom ju lättare till hands. :)
   Hoppas ni har lite leversnittmycel i era jordar också!
   Ordverifiering - de få spaminlägg som hamnar här tar Blogger hand om, och sorterar bort. Fungerar utmärkt. Men att försöka tyda dom där nya eländesbokstäverna - nej, det orkar vi inte!

   Radera
 3. Vet du vad??? I min rastgård (där det tyvärr går in ANDRA ibland!!!) växte det godis under mattes fötter igår! Hon krafsade som bara den och när jag kom för att kolla fanns det supergodis där!!!!! Hoppas också på MASSOR av godismycel i markerna!
  Assar
  Matten här. Ska berätta om det där senare:) Ni ser ut att ha det superskönt allihop! Mer än naturen som blir grönt här om man så säger...
  PUSS gänget!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha förtröstan Assar, har godiset väl etablerat sig på ett ställe så är chanserna STORA för att det fortsätter att ploppa upp!
   Du kanske till och med hittar nya ställen!!
   (Önskar bara att du kunde överföra lite av din glädje över våren till din matte!)

   Radera
  2. Nja... Våren går nog i alla fall liiiite an för matten, tror jag. Även om hon klagar på att t.o.m. naturen "stressar". (Vad nu det är?) Men hon gnäller över det som kommer... Värme så inte ens jag orkar fara runt påstår hon. (Tror jag inte på!)
   Tack för att du delar erfarenheter om godisväxt!
   Assar

   Radera
  3. Assar, inte stresssar naturen inte, den är bara så glad att få visa all livsglädje och allt vackert den har inspirerats till under vintern, där nere under jorden!
   Tänk, så den har förberett sig!!!
   Jaså, din matte ojar sig redan över det som kanske kommer - ja, då blir det förstås väldigt mycket och väldigt långdraget ojande. :) Hihihi, bäst att börja i tid om hon ska hinna med...

   Radera
 4. Vilka härliga bilder. Den där rullningen du gjorde såg ju helt underbar ut. Perfekt camouflage med alla löv i pälsen. Då hade du nog kunnat smyga på vad som helst utan att bli sedd.

  Kul att se katterna i full lek också. Tror jag ska titta efter katter extra noga ikväll på min runda.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Katter är väldigt kul att ha. :) Egentligen tycker jag att alla hundar borde ha en egen katt! Helst flera.
   Så titta noga, du kanske hittar någon, du också! En egen liten Myse... ;)

   Radera