lördag 3 mars 2012

Äntligen prommisbilder

Dåligt med bloggeriet, matte är inte världens bloggiaste just nu, om man så säger. Jag hoppas fortfarande på bättre tider. :)


I dag hade hon åtminstone med sig kameran ut i skogen. Alltid nåt!

Men det var minsann inte barmark överallt. Den här björken tänker matte gå tillbaks till, för där kan hon hämta massor av näver. Jättebra när man ska tända i kaminen.


Här ser jag ut som en snöfläck, hela jag, säger matte.Lika bra att ösa på med fler "doldisbilder". Men jag gör dom små (om ni inte klickar, förstås).
Så här kan det bli när man fotar en vit hund i snö. Men jag kommer att synas desto bättre i sommar! :DMyse har förresten sitt eget sätt att gömma sig. Han ligger under både pläd och överkast här på kontorssängen! Under pilen.Och så kan jag rapportera att isen fortfarande ligger kvar på båda mina sjöar! :(


PS. Vill ni se fler bilder på en icke-dold Myse får ni kika hos matte. Hon försöker rädda sin dator från sabotage.

26 kommentarer:

 1. Nu syns vi bättre igen, du o jag.. När den där snön försvunnit nästan helt.
  Myse verkar vara en klurig katt som gömmer sig så väl.. Själv sover jag gärna under mattes täcke om det är kallt..
  Härligt ser du ut att haft det..
  Tjingeling

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han har väldigt många gömställen. Ibland undrar matte om han på något sätt lyckats smita ut, när hon inte hittar honom. Och jag hjälper henne INTE att leta!

   Radera
 2. Vilka härliga snörullningar du fick idag i skogen! Nästan som att bada? Min matte hon skakar trasmattorna i snö och säger att nästan alla lösa katthår försvinner. Tror jag inte på. Isiga sjöar - det är inte alls vår hos dig heller.
  Mysebulan? Vilken liten smart figur som kan trolla bort sig själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte vår, jättekallt idag. Snörull är härligt!! Nästan bättre än bad för snö finns det ju överallt! Om den överhuvudtaget finns, alltså. ;)
   Jag tror inte heller att alla katthår försvinner i snön! Jag känner minsann på lukten att dom finns kvar.

   Radera
 3. Häftiga snöbilder på dig i snön......du smälter verkligen bra in.
  Kul att matten din tog med sig kameran för vår matte älskar att titta på bilder.
  Ha en bra dag.
  Vov från grabbarna boys!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ibland sammanfaller det så lyckligt att både kamera och batteri är med på prommisen. Att det till och med är laddat. :)

   Radera
 4. Vilken läcker stubbe du hittade och visar där på första! Så'nt där gillar jag.
  Och det är tur siamteamet inte ser gömda-Myse bilden... Innan jag höjde sängen gjorde de gärna sådär, men nu är det svårare:)
  PUSS gubben!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte älskar också stubbar! Myse hittar massor av ställen där han kan gömma sig. Under plädar, täcken, överkast...

   Radera
 5. Matte drog ut mig på skogspromenad idag och det var inte det roligaste ska jag säga. Det bådade gott på vägen till skogen men när vi kom dit så låg det packad snö som blivit till is överallt. Man bara halkade omkring. Nu får våren ta och komma, smälta bort isen från våra sjöar så vi kan ta ett dopp, eller hur?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Likadant här - är så isigt och halt att matte knappast törs gå ut! Och så är hon rädd att jag ska göra mig illa också, gjorde jag faktiskt idag. Gnydde till, och då sa matte att "nu går vi hem".

   Radera
 6. Vi kunde knappt se varken dig eller Myse på de där bilderna!! Hade vi inte tittat extra noga så hade vi undrat vad sjutton er matte ville visa egentligen ;-) Men så såg vi ju er :-)
  Vi är inte heller så bloggiga just nu, men man ska ju blogga när man själv vill!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just bildbloggning är ju lite knepigt just nu, när jag knappt syns. Så vi fortsätter väl att ta det lite lugnt ett tag, :)
   Tur i alla fall att ni upptäckte mig på bilderna. :)

   Radera
 7. Att inte synas i snön är kul, fört attans vad du kan gömma dig och busa med alla då!Fast Myse är ju bara bäst på att gömma sig förstås!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gör det verkligen, gömmer mig alltså. :) Det är rätt kul när matte ropar på mig, och så är jag nästan alldeles bredvid henne. Vid en buske eller nåt. :)
   Fast inomhus, där är Myse oslagbar!

   Radera
 8. Rena kurragömman! Undrar om det var årets sista snörull? Hoppas att inte någon sätter sig på Myse bara... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehehe, det är värre än så, ibland tar sig matte en liten middagsvila på den där sängen! Smashad Myse - ingen höjdare!!! Men nu har hon börjat kolla - i kväll låg han där under överkastet igen!
   Hoppas faktiskt att det inte kommer en enda gnutta mer snö nu!!!

   Radera
 9. Snacka om att vitt kan vara värsta komoflagefärgen ibland.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojomensan, på vintern har jag väldigt stora chanser att göra mig osynlig. Fast jag brukar inte vilja avlägsna mig alltför långt från matte ändå. :)
   På nåt sätt så gillar jag henne ju! ;)

   Radera
 10. Härligt med skogspromenad :) Fast jag vet hur svårt det kan vara att fota vit hund i snö...bra kamouflage har ni då.

  Vår katt Smulan gömmer sig på samma sätt som Myse i sängen...man anar bara en liten upphöjning...knaskissar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst ÄR dom knasiga ibland, dom där kissekatterna! Mina gamla är rätt normala, tycker jag, men den här nyaste... ska bli skönt när han får komma ut och rasa av sig. Ganska snart, tror matte. :)

   Radera
 11. Du har sån däringa kamofärg för vinter på kroppen, inte dumt alls om man vi driva med matten och det vill man ju, hihi. Jag ser dig i alla fall och det gör min matte med fast en som inte vet vad den letar efter kan det nog vara värre för, hihi.

  Taxpussar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, matte såg mig ju också, annars hade hon ju inte kunnat ta bilderna. Såvida hon inte tog dom på känn liksom, och bara hoppades att jag skulle finnas med nånstans... :)

   Radera
 12. Vi hoppas fortfarande på bättre tider vad det gäller vår matte o bloggen, hoppet är det sista som överger en....
  Nu har vi kollat in Myse, hua oss, en katt som snor leksaker, oj oj oj, vad vi hade jagat honom :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehehe, ni har nog ingen egen katt, det förstår man! För då skulle ni veta att jaga någon av sina katter - det gör man INTE! Dom kan ju jaga tillbaks, och då har dom KLOR... ;)
   Det är så med mattar, att dom behöver bloggpaus ibland. Min matte har tidigare om åren haft åtskilliga månaders paus åt gången. Fast då hade vi ju ingen "riktig" blogg, bara en nästan-blogg på våran hemsida.
   Ni kommer nog tillbaks mera frekvent, det hoppas både jag och matte.

   Radera
 13. Hoppas du har det bra Kasper!?
  Hos mig är det bara fint. Även min matte slarvar lite ibland med bloggeriet men tror hon faktiskt är mer på gång igen. Helgerna kan bli lite si o så men om matte inte har annat för sig då dimper det kanske ner inlägg då också.
  Ha det gott. Bustacklingar från Gizmo..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min matte slarvar faktiskt mycket mer än din, men det är rätt okej, man behöver ju inte skriva varje dag! Även om det förstås vore det bästa! :D
   Jag har dt rätt bra faktiskt, men huvaligen vad det blåser ute i dag! Kallt är vad det är!!!!
   Jaså, du vill tacklas lite? Åkej, kamm ånn då... :D

   Radera