måndag 10 oktober 2016

Skrot-Blogger!!

Kasperia
Jag har bilder som jag vill visa er! Min bloggkompis Ludde har varit här, och en och annan bild har matte faktiskt tagit! Och då, när hon för en gång skull skulle aktuellt-blogga så vägrar Blogger att ta emot dom!! Ta emot bilderna alltså.

Undrar om dom vägrar det här också.

Jag återkommer, fast en sak tycker jag är jättekul -- jag är uppenbarligen en väldigt modig hund!! Hur jag vet det ska jag berätta när det går att ladda upp bilder igen! :)

2 kommentarer:

 1. Åh! Tack för en jättetrevlig badrejsdag med fantastisk korvlunch och att få diska fisksoppeskålen till efterrätt. Jag förstår att matte och husse också tyckte den var god. Hade jag bara vågat kanske jag skulle ha pussat Filip, men jag tyckte jag var modig som vågade vara i samma rum. Det ska bli spännande att få se anledningen till att du också är en modig hund när Blogger skärpt sig. Husse tänker inte ens försöka få upp något på bloggen förrän i morgon - om det går. Än en gång, tack för idag! Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe Ludde, det är ju DU som är en av anledningarna...
   Matte tror att Blogger funkar igen så kanske kanske jag lyckas få henne att göra ett inlägg redan i kväll, trots allt. :)
   Och Ludde - tack själv! Tack vare dej fick jag ju för första gången på många,många månader smaka lite normal korv - visserligen tillsammans med dietmaten, men i alla fall. :) Och matte - hon tittar nästan hela tiden på de vackra tulpanerna!
   Kasper

   Radera