onsdag 17 augusti 2016

Kasperia, Katteria
Jag Kasper, har mitt bästa sovtäcke precis nedanför mattes säng. Men, men - i morse låg jag inte där, för täcket hade en stor buckla på sig.


Matte vek upp det och tittade,


I övrigt kan konstateras att nu har katterna äntligen fått tillbaks sitt kära gröna rum som nu mest är blått. Ser ni dem i stolarna.

4 kommentarer:

 1. Haha, Myse har verkligen ordnat det mysigt för sig! :D. Underbar bid på honom i den blommande dörruppningen i det fina, fina blå Gröna Rummet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Myse är en katt med lite speciella vanor. I dag har han roat mig igen. Har ett par bilder som jag kanske lägger upp, :)
   Jag bladat av tomatplantorna nästan helt nu, för att få tomaterna att mogna så att jag kan få flytta in det som ska övervintras där. Vill ju möblera med rosmarin, oliv och bougainvillea!
   Jag SKA få dem att överleva vintern!
   Berit E

   Radera
 2. Några buckliga sovtäcken har jag dessvärre inte. Undrar om ni inte får plats där båda två? Vilken jättebuckla det skulle bli då. Nu ser ju blå rummet väldigt fint och trivsamt ut, och bättre blir det väl när alla blommor ska in från altanen... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rummet SER väldigt fint ut, och matte och jag börjar vänja oss vid både knirk och lite gung. Jädrans trallrutor!!! Fast vi vet ju att det är stabilt under.

   Nä, vi får inte rum båda två, Myse delar på sin höjd bädd med matte!!
   Kasper

   Radera