söndag 9 augusti 2015

Ljuvliga dofter...

Kasperia, Katteria
ÅÅhh, åhh,   doftar ju fullkomligt ljuvligt där ute i glasrummet...Men det är faktiskt till mig* - men kanske att ni kan få smaka lite. Liiite alltså!! 
Fast det tar allt sin tid innan mitt godis torkat färdigt. Och matte som hoppas på att hinna torka en omgång till idag. Det hinner hon nog inte, så det blir antagligen samma ljuvliga doft i morgon också. Hurra, i så fall!

*Kaspers stränga diet tillåter inga utsvävningar alls, typ korv, märgben, köttbullar, skinka, lever, ost osv Eller färdigköpt hundgodis. Så här torkas dietblötmat av en sort som stinker i matte-näsan men doftar ljuvligt för hund- och kattnosar.

12 kommentarer:

 1. Hah! Idag när jag tävlade rally och blev mästare fanns en filur, precis som du där. Fast det var inte du, utan en annan. Mysko!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, blev du mästare!! Det måste du förstås blogga om nästan nu ögonblickligen! :)
   Hade varit kul om det varit jag som var där där då!!
   Kasper

   Radera
 2. Så snällt av din matte att torka dietgodiset inne, även om det är i gröna rummet, så alla fyrbenta kan känna den ljuvliga doften... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hm - fast nu säger hon att i morgon ska hon torka ute på altanen!!! Tänker hon locka dit alla sniglar som finns , eller... hur dum får man va´ ???
   Kasper

   Radera
 3. Klädnypa i mattesnoken bör väl fungera! Nu när människan inte uppskattar den ljuvliga väldoften...

  Ankmatten ser fram emot att hämta ner sin alldeles precis likadana jättebra tork från vinden inför höstens alla godsaker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska vidarebefordra rådet till matte. Fast jag vet inte - tror hon skulle se lite konstig ut.
   Nu är hon förresten på väg till köket, för att skiva och tärna en omgång till. :)
   Kasper

   Radera
 4. Så smaskigt att snart ha godisförrådet fyllt igen :) Din matte är allt en bra matte Kasper :D Jag tror att hon med tiden kommer älska den där doften, för hur skulle det kunna lukta illa från första början egentligen? Förstår inte ;)
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sex askar om 300 g blötmat har hon skivat och tärnat och torkat - så nu väger det ju nästan ingenting! Krympt har det också, men knaprigt och jätte-jätte-gott är det!
   (Matte säger att det visst stinker, från början till slut, och det är ett fiskbaserat dietfoder. Synd om henne som har en så usel näsa.)
   Kasper

   Radera
 5. Finns nog inget som luktar så illa som katt- och hundmat. Jag avundas dig inte...
  kram från Ingrid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu är det som tur är instängt i burkar med täta lock. För säkerhets skull sparar jag i frysen, och tar fram lite eftersom.
   Man får ta det onda med det goda - jag älskar ju alla mina djur. :)
   Berit E
   .

   Radera
 6. Ser riktigt goda ut dom där hund kexen !

  Tassklappar o nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. På bilden har dom inte börjat torkas - dom ser ännu godare ut sen. :)
   Kasper

   Radera