onsdag 2 januari 2013

Tillägg till "Myse ett år"

Matte kom på att hon ville komplettera berättelsen om Myse, om hur han kom till oss. Det gör honom och allt som hänt kring honom och Mysan ännu mer speciellt. Tilägget står längst ner på förra inlägget, Myse ett år.

4 kommentarer:

 1. Nu vart det knepigt, men jag bestämmer mig för att kommentera här. Inte för att jag riktigt har förstått vad som är meningen om livet, men helt klart var det meningen att Myse skulle bo hos dig! Ihop med matten och de andra katterna. HAN behövde det och förmodligen NI också. Mysan behövde verkligen få hjälp att komma till ett bra hem också och det fick hon ju tack vare matten... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Livet är verkligen en knepig sak... inte lätt att förstå sig på!
   Men att just Myse är en mening, det tror vi också.
   Ibland känns det som om "mening" är nåt som liksom hjälper till att ordna saker. :)
   Men du Ludde - matte saknar den där grannen/vännen, väldigt mycket. Fortfarande. Förresten saknar vi Petrus också, mycket, men det hör ju egentligen inte till den här kommentaren.
   Det är nog dags för sekreteraren att försöka sova lite nu...

   Radera
 2. Nu har vi läst tillägget där. Ja, vad ska man säga egentligen. Tänk att den ena händelsen efter den andra leder till sådana saker som att ni fick Myse. Kändes som att det bara skulle bli så helt enkelt. Och tur för Myse det, för han har det ju riktigt kalasbra hos er :) Och så livar han upp det lite extra för er med sitt bus:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte lätt att säga så mycket egentligen. Inte nödvändigt heller, är bara att förundras, tycker matte. :)
   Och Myse - visst var det så här det till slut skulle bli!
   Det känner vi hur tydligt som helst! :)

   Radera