lördag 5 januari 2013

Mera skumt...

Blogger låter för närvarande inte mig och matte att ladda upp bilder med vår vanliga webbläsare, så nu provade vi en annan, Google Chrome. Då ser bloggen lite annorlunda ut. Så man ju undra vad ni egentligen brukar se... :)

16 kommentarer:

 1. Min matte använder ALLTID Google Chrome , för annars kan hon inte kolla hur översättningarna av mina bloggposter blir på engelska :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min matte tycker att Googles översättning fungerar - nåja... :D - även i Explorer.
   Chrome är långsammare på vår dator, och matte saknar en del funktioner. Men om inte Blogspot skärper sig får hon väl använda den för att göra inlägg! (Fast hon är rätt konservativ...)

   Radera
 2. Låter som det finns en del att lära för min bloggassisten. Chrome? Det vet hon nog inte något om. Jag tror jag får skicka henne på bloggkurs, men vet i sjutton var jag hittar någon sådan. Många timmar får den inte vara, för jag vill inte att hon ska vara borta för länge från mig.
  Ha en bra fortsättning på lördagskvällen!
  Puss från Melody

  SvaraRadera
  Svar
  1. Min assistent vill inte alls byta webbläsare - hon vill ha den hon är van vid och som hon har anpassat.
   Det går visst att "runda" det här problemet ser jag på Grabbarna Boys kommentar. Ska prova!
   Kurser - dom ska begås hemma, helt klart! Hemma hos oss! Hos oss hundar alltså! Det är ju det man har en matte till!!! :)
   Hoppas du också haft en bra lördagskväll!

   Radera
 3. Här används numer alltid Chrome utom till hemsidan. Den går inte att uppdatera via Chrome så där måste långsamma Explorer till.
  Maskrosen, den är ny har inte funnits förut. Fast matte ha sett samma fenomen i Mantorp. En på FB hade foto på ny amskros vid nyår

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte vill inte ha Chrome, nu har hon testat och försökt anpassa så att hon blir nöjd. Men det blev hon INTE!
   Grabbarna Boys ger ett tips, och så får det bli tills Blogger åtgärdat problemet så att allt kan fungera som vanligt igen.
   Hos mig är Chrome långsammare än Explorer!!?? Konstigt, va!

   Radera
 4. Google Chrome här med och bloggen har alltid sett tjusig och fin ut i våra ögon :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte vill fortsätta med Explorer, och bloggen ser i alla fall NÄSTAN likadan ut. Trevligt att ni tycker den ser fin ut. :)

   Radera
 5. Vi hade samma problem igår....idag vet vi inte, men tipset vi fick var att använda HTML och lägga in bilden vi det istället och det fungerade alldels utmärkt!
  Testa det!
  Vov från grabbarna boys!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma problem fortfarande, men nu har matte testat att kryssa mellan "Skriv" och "HTML", och det funkar.
   Tack för tipset! Det är i alla fall enklare än att börja använda en helt ny läsare, men hoppas Blogger åtgärdar problemet kvickt!
   Vi får väl försöka ligga på!!!

   Radera
 6. Tur att din matte inte låter sig nedslås av trilskande webbläsare... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte direkt nedslås säger hon, men retas!! Nu har det varit så här i två dagar, så Blogspot borde verkligen ha fixat så att deras bildikon funkar!
   Men annars så... ;)

   Radera
 7. Kan det alltså bero på att jag använder "Firefox" att jag inte haft minsta trassel? La' av chrome när deras "flashplayer" bara strulade.
  Sv
  Jag skulle nog faktiskt gärna se att det gick med J som med din Petrus. Eller i alla fall nästan... Han har ju aldrig behövt åka till djursjukhus eller så så jag vill helst han slipper det. Har "talat" med 2 olika veterinärer som kan komma hem dock. Det är ena attans beslut man tar på sig när man skaffar djur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det brukar ju inte trassla med Explorer heller, och Chrome har jag inte provat alls förrän nu. Använder den just nu för att ladda upp bilder. Till allt annat använder jag Explorer. Tänker inte prova ännu en webbläsare, så Firefox får vara för min del, föredrar det jag är van vid.

   Jesper har väl inte ont? Det hade inte Petrus heller, men han blev trött.
   Ja, det är ett stort ansvar att ha djur. Tänk att man ändå vågar...
   Svårt, det som väntar dig.

   Radera
  2. Nej, ont har han inte vad jag förstår. (Jo utom av för mkt grus under tassarna ute, han går helst i iskanten. Men det gör även Assar.)
   Din situation/slut med Petrus förstår jag var oerhört svår, men ändå fin i mina ögon.

   Radera
  3. Du kommer att få veta när det är dags. Jesper kommer att tala om det. OM han väljer att få gå vidare i lugn och ro, hos dig, så ÄR det samtidigt svårt och vackert och visar på ett stort förtroende. Svårt, men stort!
   Om han däremot får väldigt ont, ja då berättar han det också. Ber om din hjälp.

   Det här kan naturligtvis gå fort Eva, men det kan också ta tid. Och du kan egentligen bara avvakta, och ta vara på den tid du och Jesper har kvar med varandra. Oavsett hur kort eller lång den blir.
   Det är så jag ser det.

   Radera