torsdag 6 september 2012

Nu ska matte grejsa...

Jag tycker att det är höst nu, och att det ska synas på min blogg. Jaja, egentligen struntar ju jag, men jag vet att matte gillar att roa sig med sånt där tjafs. Hon säger nåt om "lite striktare..." ja kära nån, vad tvåbenta mattar kan hitta på...

I alla fall så har jag varit i en annan skog än min egen idag, men de här två usla bilderna var allt lillkameran hann med innan batteriet la av.


Men nu ska hon börja grejsa, säger hon, matten! Så dags!!!! Men jag struntar och det gör alla dom andra fyrbenta också. Vi SOVER så här dags!!! Kloka som vi är!

6 kommentarer:

 1. Har viss förståelse för matten din... Jag hör till de där som kan vara vansinnigt trött före sista kissturen med killarna. Släääääpar mig ut. Tar 15 min att "uträtta ärenden". Och så kommer jag in superpigg!
  Inte roligt när man MÅSTE sova. Jag skulle definitivt kunna göra som din matte:) Och det händer också... Då säger gänget som du:"Knasmatte! VI vet i alla fall vad natten är till för!"
  PUSS!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur i alla fall att det var MIN blogg matten ägnade sig åt. :)
   Hon tänker ta itu med sin egen också, det kanske hon gör i natt. :D
   Fast i natt behöver hon nog sova lite tidigare. Klockan blev över tre innan hon kom i säng i går...
   SÅ knäpp är väl i alla fall inte du!!! ;)

   Radera
  2. Jodå... Det händer att "kattgrannen" jag delar tidning med får den alldeles väldigt direkt den landat här... (Istället för när jag tar ut JoA.)

   Radera
  3. Det värsta är att min matte har gjort sånt här till en vana - nu VILL hon ändra till mer normal dygnsrytm, men hur hon än försöker tycks det inte gå. (Fast hon försöker fortfarande, för det här är om inte annat väldigt opraktiskt, säger hon. Och DÄR håller jag med.)

   Radera
 2. Hoppsan! Du har ju en nästan precis likadan sten som jag i min skogspark, min matte tycker också att jag gör mig bra på den -eller vi ska jag väl säga eftersom lilla Ninna Västgöte ofta är med.
  Din matte är faktiskt bra på att grejsa, vi tycker att det blev -melonläckert här, mattes uttryck, själv begriper jag mig inte på sånt uppriktigt talat;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Melonläckert - tjusigt uttryck, säger matte! :D
   Jag håller med dej, jag begriper inte heller, men eftersom nöjda mattar är glada mattar och glada mattar är trevliga mattar, så är jag förstås glad att hon är nöjd även om jag inte begriper riktigt varför ... ;)

   Radera