torsdag 17 maj 2012

Ingen Grynet men rätt bra ändå

Det BLEV inte som det var tänkt! Jag skulle ha träffat Grynet (och en massa tanter). Men Grynets matte ringde i förmiddags och var så ledsen, hade just fått ett förfärligt budskap. Hon orkade helt enkelt inte ta emot några tanter alls, och inte mig heller. Jag hade förresten inte kunnat ta mig dit på egen tass i alla fall, för jag har inget körkort.

Matte kom på att hon och en av de andra tanterna skulle kunna hitta på något trevligt alldeles själva, kanske  göra nån sorts utflykt - och just som hon tänkte så ringde den andra tanten för hon hade tänkt samma sak. :) Tog bara en kvart, så var hon här.

Tanten som heter Barbro gillar mej jättemycket.

Vi åkte till Järna för att se på en massa saker där. Jag skulle förstås passa bilen, men innan dess gick vi runt bland en massa hus och en massa spännande visitkort och jag tyckte det var jättespännande. Tror inte att ni kan gissa vad dom här bilderna föreställer (förutom mej och Barbro).

Bilderna föreställer en bit av en skolgård! Matte borde ha tagit massor av mer bilder där, för hela stora skogspartiet hör till skolan, till Örjanskolan som är en waldorfskola. 12-årig. Det fanns en kulig stig som snirklade sig ner för branta berget, men den var inget för den som inte var antingen hund eller barn.Sen gick matte och Barbro in i en afffär och tittade på dockor och tvålar och sånt...Sen skulle dom äta lunch på ett ställe som heter Kulturhuset, men där var lunchtiden över för klockan hade gått jättefort - eller om det nu var tiden som gick fort.

Dom åkte till samhället och där åt dom pizza! Matte lämnade massor, och Barbro tyckte att jag skulla ha lite godsaker från hennes pizza också. Så jag smörjde kråset alldeles kolossalt, när dom kom tillbaks till bilen.

Men lite trist var det, för vi var alldeles i närheten av Mollies hus! Jag ville att vi skulle gå dit och knacka på, men det ville inte matte. Och jag hade ju koppel...

20 kommentarer:

 1. Vad synd att det inte blev nån dejt med Grynet :( Men ni fick ju lite sällskap till slut ändå :) Låter mumsigt med en massa pizza.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar nog och åker iväg till Grynet en annan dag, men först måste hennes matte få hämta sig lite.

   Radera
 2. Åh pizza.... Jag brukar iof bara få dom torra kanterna men ack så gott..
  Hoppas du snart kan träffa Grynet igen. Vet ju hur mkt du gillar henne..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick också kanter, men en del av själva pizzan också.
   På nåt sätt kändes det som om jag missade BÅDE Grynet och Mollie... :(

   Radera
 3. Så tråkigt att du inte fick träffa Grynet, men ni verkade ju ha haft en lyckad dag ändå :-D Och det är ju alldeles superhärligt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Joodå, en helt okej dag - fast det är klart att jag ju blivit lovad något annat. Och så var vi ju nästan hemma hos Mollie också - men utan att jag fick träffa henne. DET var nog det värsta!

   Radera
 4. Vilken tur du fick en bra dag ändå..utflykter är inte fy skam!

  smulan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får vara glad att det blev som det blev när det nu inte blev som det skulle... ;)

   Radera
 5. Tja, skolgård och pizza ersätter väl inte en dejt med Grynet, men lite tröst var det väl och det är klart att Barbro gillar dig! Fattas bara... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Barbro gillar mej så mycket så att hon sa att nästa utflykt gör vi i hennes bil, och jag får GÄRNA följa med i den. :) Fast jag fäller...
   Jag gillar Barbro. :)

   Radera
 6. Härlig dag trots att det varken blev träff med Molly eller Grynet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den funkade ju bra, trots allt. Pizzan var verkligen jättegod, t.ex. :)

   Radera
 7. Ni verkar haft en trevlig dag även om den inte blev som planerat. Ofta är det faktiskt så att det oplanerade blir det kuligaste :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den var rätt bra, faktiskt. Och när matte och Barbro åt chokladkladdkaka med hallongrädde (när vi hade kommit tillbaks hem till mig) då fick jag leversnittar! Trots att jag ätit så mycket pizza i bilen.

   Radera
 8. Smarrigt med pizza :) Låter som att det blev en bra utflykt för både dig och matte trots allt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev det! Men inte så bra att den inte kunnat vara bättre - framförallt om Grynet hade varit med!!!

   Radera
 9. Synd att det inte blev som du tänkt dig men du verkar ha haft det rätt bra ändå. Vilken mysig skolgård! Lite skillnad mot dom tråkiga betong och asfaltsklädda ställen man ofta ser...

  SvaraRadera
  Svar
  1. En härlig skolgård! Elelr snarare skoltomt. Matte borde ha tagit massor av mera bilder!

   Radera
 10. Du verkar ju ha haft det riktigt bra, fast så kalrt det hade varit allra bäst om Gryndet varit med. Eller om du lyckats smita till Mollie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi åkte NÄSTAN förbi Mollie, men tro inte att jag släpptes ut ur bilen!
   Jag skulle nog kunnat träffa henne i morgon tisdag, hemma hos mig, men matte säger att hon har annat för sig. SKITMATTE!

   Radera