tisdag 3 juli 2012

Äntligen bilder!

Nu MÅSTE matte skriva och lägga upp några bilder! För i morgon (egentligen idag) blir dom ju inaktuella, för då kommer jag att träffa både Grynet och Vilma igen!!! För jag SKA se till att hon har kameran med sig då också!!!

Jädrans matte att glömma bort den, alldeles för ofta.

Här ser ni i alla fall att både Grynet, Vilma och jag vet att matte har godis i en ficka! HIT MED DET!!!  Fast Grynets sätt att tigga är lite mer sofistikerat än mitt.


Vilma och jag var mest ihärdiga.  Mattarna åt, och pratade och pratade. Vi nosade och nosade och nosade runt på Vilmas tomt. Dvs det är ju inte Vilmas tomt egentligen, det är hennes dagmattes.
Sen gick vi ut i Vilmas skog.

Matte tog några skitbilder...


Grynet tog med sig sin matte och vände framför en lång backe - "jag tror inte att min matte orkar gå uppför den", sa hon. "Inte just idag i alla fall, för egentligen mår hon inte så bra." Och så åkte dom hem.

Matte som inte heller gillar långa uppförsbackar vände åtminstone inte, så jag och Vilma fortsatte.


Mitt braigaste spabad fotade inte matte, för det låg i väldigt mörk skugga under granar. Men lite kul är det ju med pölar också. 

Som sagt, när matte och jag har sovit och det blivit morgon igen, då ska jag träffa Grynet och Vilma, hemma hos Grynet. Ni minns kanske att Grynet har en egen stor udde ut i sjön, och järnvägars, vad jag ska bada där. Som vanligt. Och matte SKA ha kameran med!!!! Hon går och stoppar ner den i sin väska nu, säger hon, och sen fortsätter hon att skriva färdigt det här... nu ligger kameran i väskan! :)

När vi åkte TILL Vilma fotade matte sångsvanar med sina ungar, dom hade placerat sig alldeles vid vägkanten, ovanför ena kvarndammen.


När vi åkte förbi dom på hemvägen, många timmar senare, då hade dom flyttat sig lite. Matte fotade igen, dom var ju nästan tama, så nu gick hon ut ur bilen. Då gick dom över vägen och ner i nästa damm.
Matte har en massa bilder på dom, men orkar nog inte visa dem hos sig nu, för hon börjar bli trött. Men kanske i morgon kväll? Fast då har hon ju en massa nytagna bilder på mig att visa! Vi får se hur det blir.

Jag tycker att ni ska klicka på bilderna.
Natti!

13 kommentarer:

 1. Som vi skrattade åt mattens "skit"bilder ;-) Det tyckte vi var roligt!
  Och en sån massa bilder på er, ni verkar ha haft det riktigt skoj tillsammans! Och Svanarna var ju jätte söta, men inte så söta som ni!
  Vi ser framemot fler bilder :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns några (men alldeles för få) bilder i mattes kamera - men av någon anledning är hon idag för trött att ta hand om dom! Skrotmatte!!!!! (Fast en härlig dag har jag i alla fall haft.)

   Radera
 2. Vad kul med lite tjejsällskap på promenaden :) Oj då, det var en väldans massa skitbilder på er ;)

  Stilig du blev efter allt spaande då nedre delen blev svart och andra delen vit.
  Vilka fina bilder matten tog på svanen och hennes ungar :)
  Lycka till på dejten nu och hoppas att matten tar en massa kort :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, det var väl tur att du fick matten att lägga upp bilderna innan dom blev passé. Risken är förstås att vi får vänta några veckor till innan dom nya kommer hit på bloggen, men vi är ganska tålmodiga... Kramis!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, några veckor ska det väl inte bli innan nästa bilduppladdning, men i kväll är hon för trött att ta hand om några som helst bilder, säger hon, skrotismatten min! Fast jag har minsann haft en skön dag. :)
   Jag är förresten väldans glad för att ni är så tålmodiga!!

   Radera
 4. Vilka härliga bilder!! Ni ser ut att trivas fint ihop :) Sötast var ni helt klart när ni tiggde... matte hälsar att hon aldrig kunnat motstå er då...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har minsann tiggt i dag också - och min matte kunde inte heller motstå oss! :D
   I dag tiggde vi leversnittar... ;)

   Radera
 5. Jo jo en del som har det bra, två brudar på en gång!
  Dessutom få gå med dom i skogen.
  Ser fram emot en massa badbilder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste nog be matte ta badbilder här hemma, för i dag blev det skralt. Men en härlig dag har jag haft. Fast matte är för trött för att göra nåt till och med åt dom få som finns.
   Men jag kan tala om att jag i dag träffat FYRA tjejer på en gång! :) Det du!

   Radera
 6. Super härliga bilder....vi älskar nämligen att titta på bilder.
  Vi ser redan fram emot fler!!
  Vov från grabbarna boys!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kommer nog några bilder från idag, men inte i kväll. Matte är supertrött, säger hon. Och säger hon det redan så här dags på kvällen, då ÄR hon trött! Klenmatte... ;)

   Radera
 7. Men finns det någon gladare hund än du? Man blir så full av kärlek och glädje när man tittar på dina bilder från "tiggandet", men ber man om godis så läckert, ja då är man värd alla bitar i världen säger matte och ja, jag håller med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi, matte tyckte ju ungefär likadant. Vi var så jättesöta alla tre, sa hon.

   Radera