lördag 21 april 2012

Tiden lider - och jag med den...

Nästan konstigt att jag överhuvudtaget har några bloggvänner kvar, med den usla matte-sekreterare som är min!

Som nu till exempel - här har jag i själva verket haft rätt skoj flera dagar. utom då att matte bestämt sig för att försöka få mig att skälla lite mindre. Uppfostran kallar hon det. Så dags nu... ;)

Hon har glömt att det existerar något sånt som kamera. Min blogg har hon nästan inte ägnat en tanke! (Inte sin egen heller för den delen, så hon är åtminstone rättvis, eller vad man ska kalla det...

I alla fall så har Grynet hälsat på hos mig. Men uslare bilder har nog matte aldrig presterat! Grynet var här åtminstone fem timmar - och matte fotograferade i knappt två minuter!!!!!

Här vågar hon sig åtminstone ut, Grynet alltså!Men hon är ärligt talat inte så där väldigt social mot andra än matte (som hade en massa leversnittar i fickan).  Jag föreslog i alla fall att vi skulle göra sällskap ner över tomten.


Trodde att jag lyckats......men nej, hon ville hellre sällskapa med min matte!!! 


Jag hade faktiskt större utbyte av att snacka med Myse...

Och nästa gång Grynet kommer ska jag förbjuda matte att ha leversnittar i fickan!!!
Dom kan hon hänga i en påse om halsen på mig i stället. Förslagsvis. :D

Tror jag måste be matte bjuda hit Mollie i stället, någon dag. Det ska hon göra, säger hon, men vill gärna ha hyfsat väder då. Inget regn, ingen snö.
Så snälla du däruppe, ge mig lite vårvärme! Så att jag får träffa Mollie!

21 kommentarer:

 1. Klart att du har dina bloggkompisar kvar även om din matte är en urusel sekreterare emellanåt , det har ju alla vi andra också :)
  Typiskt att din matte skulle fjäska med leversnittar för den där Grynet :(
  Din idé om att ha leversnittarna i en påse runt din hals nästa gång hon kommer på besök tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känns toppen att kunna lita på sina bloggkompisar, när nu sekreteraren är så opålitlig! (Fast ibland är hon förstås bra att ha...) ;)

   Radera
 2. Ingen är som Mollie, jag förstår vad du menar. Hon vill säkert gärna följa med till sandstranden och titta på när du badar och sandrullar.

  Snart hoppas jag, att det kommer en rapport om besöket hos Mysan. Att bo ensam i karantän är nog precis vad hon gillar allra mest. Efter det ska hon nog ut och träffa de andra katterna. Undrar vad hon tycker om det.

  Solen skiner och det är vindstilla, min balkong ligger i söder, idag ska jag njuta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi måste åka bil till den där sandstranden, fast en liiiten sandstrand har jag ju vid hemmasjön också. Så Mollie får väl titta på mig där. :)

   Någon dag i veckan som kommer tänker matte åka och träffa Mysan.
   Jag tror inte Mysan blir så lycklig över att träffa andra katter, men hon får ju snart sina ungar att ta hand om. Och då får hon nog enskilt rum eller åtminstone enskilt utrymme, igen.

   Hos mig är det kallt, mulet och blåsigt. Skitväder, säger matte.

   Radera
 3. En påse gottis om halsen kan aldrig vara fel om tjejer är svårflörtade. Prova det! Bildbevis vill viha!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får jag den där halspåsen när Grynet kommer nästa gång, då SKA matte fota, säger hon. :D

   Radera
 4. Vi kommer du alltid läsa din blogg oavsett hur lång tid det är mellan gångerna :-)
  Lite taskigt av din matte att ha massa godis med sig! Nästa gång får du tvinga henne att lämna det hemma :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lite tveeggat det där med godiset - för i första hand var det ju jag som fick smaka (när jag inte skällde). Fast Grynet fjäskade förstås till sig ungefär lika mycket. Fast hon nästan ALDRIG skäller!!!

   Radera
 5. Din blogg slutar vi väl inte att läsa heller. Tycker det där godishalsbandet låter som en bra idé, jag hade inte vikt från din sida en sekund då kan jag säga, hihi. Då får vi hålla tassarna här så att du får träffa Molle snart :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha, om DU inte skulle vika från min sida, så skulle kanske inte Grynet heller skulle göra det... men å andra sidan ... Mollie är ju min bästa fästmö så att säga, och där behövs ju inget godishalsband ... fast lite bitchig är hon ju förstås ... men det är bara kärleksgnabb, tror jag nog. :D

   Radera
 6. Ja, men din blogg lever i alla fall och det är bilder på dig och din besökare, hihi. Så det vete fåglarna om du har så mycket att klaga över, då är det sämre med den blogg som jag tog över och skulle låta leva vidare. Ska försöka att plita ned några rader sen kanske.

  Tvåbenspussar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir bättre när jag börjar dela min blogg med katterna lite mera på riktigt, säger matte. Flera kattkompisar läser här, och mina katter är ju faktiskt mina bästa fyrbenta kompisar. :)
   Så vi är nästan lite lika du och jag. Fast liksom tvärtom... Du tog över söta goa Hillmans blogg, och katterna ska åtminstone till en liiiiten del få ta över min. :)

   Vi har koll på dig, så när du skriver så läser vi. :)

   Radera
 7. Vet du väl hur mattar är Kasper!
  I alla fall de som du coh jag har.
  Ser fram emot rapport från Mysanbesöket framöver.
  Jag träffade en snygg brud i dag hon GILLADE mej fast jag inte hade godis i halsbandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag börjar nästan inte vilja ha nåt godis i halsbandet - tycker att jag borde gillas för min EGEN skull liksom. Precis som du idag.
   Ska fundera på saken.
   Matte håller visst på att bli förkyld - halsen är raspig, så hon vet inte riktigt när hon kan komma iväg till Mysan. Dundermedlet har hon inte hemma, och kan inte köpa mer förrän på måndag.
   Jag gillar INTE sjuka mattar!

   Radera
 8. Vi kommer ej heller att lämna er blogg....vi är liksom beroende av att veta hur ni har det och vad ni hittar på!!
  Vov o kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst blir man beroende av varann. :)
   Jag för min del är VÄLDIGT beroende av att veta hur allt går vidare för er!

   Radera
 9. Men stackars Kasper :( Inte nog med att matten glömmer kameran nästan hela tiden, nu glömmer hon att sköta sitt sekreterar jobb också. Låter inte som du har nätt lätt hundliv just nu ;)
  Sen att få för sig att du ska fostras nu, låter som om matten snart är till salu om hon ska fortsätta så här.....

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK, JÄTTETACK, för visat medlidande och stor förståelse!
   Jag har det sannerligen inte lätt!
   Och du har så rätt! Det värsta är att jag nog snart får lov att REA henne! Endera dan är hon nog inte ens värd ett enda korvöre...
   (Den dan kan komma fort nog, för nu ska hon ansa mina tassar också, säger hon...)

   Radera
 10. Rudimatten svara här: Nej det varf ingen rolig överraskning ikväll när jag skulle till att blogga att få se att allt, precis allt ser annorlunda ut. De däe blå ramarna har jag inte satt dit, de bara dök upp, sen kunde jag bara skriva något som hette bildtext under varje foto, inget mellan fotona som jag brukade göra...Dessutom kom alla bilder i precis motsatt ordning mot de alltid gjort tidigare. Men jag har inte ens försökt kolla runt för att lära mig ikväll. Jag är bara glad att det blev något alls, även om det ser rörigt och oproffsigt ut idag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kasper-matte svarar Rudi-matte :

   Hos mig såg allt ut som vanligt, kan det bero på vilken mall man har? Jag har anpassat "awesome" rejält.
   (Har en testblogg, vilket underlättar.)
   Men jag har ju inte provat att göra något inlägg i dag, förstås.
   Rörigt och oproffsigt - du har en strålande fin blogg! Underbar både att läsa och titta på. Alldeles oavsett "fel ordning" och "blå ramar".
   Du vet det säkert, men jag vill verkligen poängtera att jag blir på så himla gott humör när jag besöker dig! Till glädje även för Kasper: :D

   Radera
 11. Nu håller vi tummarna för riktigt vårväder...både hos dig och hos oss! Sen får vi skärpa oss med uppdateringarna för jag är ännu sämre än din matte! kram på er!

  SvaraRadera